Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ocena strony internetowej akcji pomocy - Pomagajmy!
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
zielu001
Witam, chciałbym poznać waszą ocenę na temat strony internetowej akcji pomocy "Pomagajmy!".

Stronę "stworzyłem" w czystym HTMLu ( nie ma żadnych obrazków ( oprócz favicon i fontów ) ).
Jest to mój pierwszy poważny projekt, więc proszę o wyrozumiałość tongue.gif w dodatku tworzony w niecałe 2h. .
Albo w sumie, proszę mówić dokładnie co jest nie tak ( ogólnie co jest do d*py ).
Surowa krytyka mile widziana.

http://pomoc.p.ht
kilab
Pod Operą na Linie.. rozpisywać się nie będę, na zrzucie to widać.

memory
czemu masz wszystko w style?
Sprawdzałeś to w niższych rozdziałkach niż 1600X 900 ?
zielu001
Dzięki, naprawię to ( jakoś ).
Nie sprawdzałem właśnie. Znaczy sprawdzałem tylko pod innymi przeglądarkami, o rozdziałce zapomniałem

PS: Jeśli ktoś ma pomysł jak rozwiązać problem z rozdzielczością to proszę pisać wink.gif

@memory:
w style?
ShadowD
http://d.pr/i/O8jR

Ja mam pomysł a w zasadzie ważną radę, nie korzystaj z absolute, to służy do pozycjonowania czegoś na czymś - np. dwie grafiki czy linki leżące na sobie / zakrywające się, a nie by robić lay na tym.

Jak dla mnie kod jest do przepisania od zera, jak nie absoluty to kwiatki tego typu - margin: -250px 0 0 -500px;

Ta strona jest bardzo prosta jedyne co potrzeba to trochę rozwagi, poucz się css'a, zaprzyjaźnij z float, display, overflow (Bardzo potrzebne przy float i nie określonej wysokości).
zielu001
Postaram się to jak najszybciej przepisać i wystawię tutaj znów smile.gif
usb2.0
ja nie wierze w Twoje dobre intencje:D
binprogrammer
Weź też pod uwagę smartfony, przynajmniej zeby strona byla czytelna, bo narazie nie da sie nawet doczytac - wszystko lezy na sobie.

@memory tez z belchatowa biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.