Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] jokes.nospor.pl
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
nospor
Z racji, że na pr0.nospor.pl ktoś zaczął wrzucał kawały, pomyślałem, że warto by zrobić oddzielną część na to. Tak więc już jest:
http://jokes.nospor.pl

Funkcjonalność jest taka sama jak na pr0 ale może uznacie, że trzeba coś dodać, zmienić. Chętnie wysłucham uwag.
!*!
Dorzuć jeszcze wersję z obrazkami i masz komplet wink.gif
nospor
biggrin.gif
memory
programistyczny kwejk, dość ciekawe by to było
dr_NO
I z filmikami ;D no i kulinarny kącik programisty ;P
1010
To programiści gotują? Myślałem, że tylko pizza...
melkorm
Cytat
To programiści gotują? Myślałem, że tylko pizza...

Każdy dobry programista ma zewnętrzne API od gotowania zwane żoną / dziewczyną - chociaż z doświadczenia wiem że czasami to API może zwracać jakiekolwiek responsy :| API facebook'a przy tym to bajka ....
mstraczkowski
Czasami to API się zawiesza i często rzuca 409 Conflict
Ale kiedy odpowiednio dostosujesz swój Request to po pewnym czasie możesz znowu spodziewać się 200 OK wink.gif
thek
I tak lepiej niż gdybyś postanowił rzucić jej 303 wink.gif W najlepszym przypadku pójdzie jedynie 405. W najgorszym nastąpią po kolei 410 i 402.
!*!
A jak wszystko szlag trafi, dostaniesz 418.
nospor
Dorzuciłem komentowanie dowcipów. Kilku moich znajomych nieinformatyków prosiło mnie o wyjaśnienia w sprawie kilku żartów - od teraz można to będzie robić bezpośrednio przy wpisie smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.