Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: ocena layu
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
invx
prosze o wszelkie sugestie o tym lay'u i o ocene od 1-10 smile.gif

http://gim2-zagorz.w.interia.pl/lay/main.html

P.S.
wiem ze powinienem umiescic lorem impsum
dag
nie wiem czy moja przeglądarka źle to wyświetla czy widzę tam tylko gradient pomarańczowy?
invx
poczekaj, dosyc dlugo sie laduje ...
sf
invx: 10/10 withstupidsmiley.gif
Puciek
invx: -5/10

TO jest chyba zart a nie layout
invx
a jakies bardziej konstruktywne opinie ... ?
scanner
Naprawdę poważnie sie zastanawiam nad zdrowiem psychicznym niektórych forumowiczów.

invx: Ty kpisz czy o droge pytasz? Bo jeśłi to pierwsze, to NTF, a jeśłi drugie, to.. trzecie drzwi na lewo...

Najchętniej bym zamknał wątek..
revyag
Eee, ale o co chodzi ? Jaki layout ? Jakies rażące w oczy tło plus ramka pośrodku strony ? Autor chyba dla żartu wystawia to do oceny.
shpyo
aaaaa moje oczy!!!
aaaaaaa

zamknijcie ten temat! a najlepiej usuńcie!
invx
wiem nie jestem uzdolniony graficznie dry.gif mozwecie zamknac temat

P.S.
moze nie laduje sie wam cxaly widzicie menu rozwijane i te koleczke po lewej na gorzre ?
scanner
Nawet jakby tam było jakieś "menu rozwijane" to i tak dobór kolorów wskazuje na ciężkie przeżycia w dzieciństwie.

Pozatym jak tam jest menu rozwijane czy cokolwiek innego poza tym czarnym pseudofraktalem w kółka, to i tak nie działa pod firefoxem.
Przecież tu nawet nie wiadomo co autor ma na myśli...
Marusz
Cytat(invx @ 2004-10-11 17:13:40)
P.S.
wiem ze powinienem umiescic lorem impsum

thumbsupsmileyanim.gif
Moja ocena to 9/10. Fakt, z lorem ipsum moglo bys 10/10 blink.gif A, no i dodatkowy plus za zmieniajace sie kursony nad napisami Internet i Telefon. jerry.gif

Konstruktywna krytyka: axesmiley.png
spenalzo
Daj linka do tego laya, bo teraz pod powyższym linkiem jakieś czerwone gówno angrysmiley.gif widze. A z przyjemnością bym sobie obejrzał Twoje dzieło ...
invx
dobra nie rubcie se jaj , nie wyszlo mi dry.gif zamknijcie i usuncie

offtopic.gif
spenalzo
Nie wyszło mało powiedziane biggrin.gif
Temat zamykam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.