Cytat(com @ 8.06.2013, 23:31:17 )

łaski mi nie robisz, że Ci pomagam... no to skoro znasz ten skrypt który mi tu wklejasz to w czym problem? bo mam wrażenie, że liczysz że Ci napisze za darmo skrypt który spełni twoje oczekiwania... za darmo nic nie ma... chciałem pomóc, skoro nie chcesz to nie..
Nie robie, ale w ogole nie czytasz co ja pisze do ciebie.
Znam ten skrypt i go wklejam bo on potrzebuje lekkiej edycji ktorej nie potrafie zrobic. A ty na sile zamiast go na szybko edytowac(jesli w ogole potrafisz?), wklejasz mi jakies inne rozwiazania. 3 minuty dla kogos ogarnietego i to zrobi zapewne. A ty mi mowisz, o pisaniu calego skryptu za darmo? Ja tu chce tylko lekkiej pomocy...
Cytat(SmokAnalog @ 8.06.2013, 23:48:06 )

Format daty RRRR-MM-DD jest w porządku, podobnie jak ten podany przeze mnie, czyli MM/DD/RRRR - oba są przyjmowane prawidłowo przez new Date. Powiem Ci, że na podstawie tego skryptu nie zrobisz łatwo kilku liczników. Moja propozycja jest taka:
Każdy z eventów zapisz sobie na stronie i każdemu daj (przykładowo 14:30):
<div class="time" data-time="14:30"></div>
Napiszemy zgrabną funkcję w jQuery, która będzie wstawiała co sekundę do wszystkich elementów $(".time") odpowiedni licznik. Będzie z tym mniej babrania niż z przerabianiem tego brzydkiego gotowca.
Tez widze nie czytasz. Mam juz licznik, ten z poprzedniego posta. Wszystko dziala. Dodalem sobie 4 liczniki i wszystko odlicza. Jedyny problem jaki zostal to to, ze kiedy czas spada do 0 zamiast przestac odliczac to nalicza czas w gore. I tylko i wylacznie to chce teraz zmienic.
Jesli godzina jest powyzej 17 to licznik 1 zaczyna liczyc do kolejnego dnia lub calkowicie znika. Proste? Proste. Jeden warunek czy dwa w odpowiednim miejscu uzywajacy odpowiedniej funkcji i wszystko bedzie dzialac. Tyle tylko, ze zanim ja znajde cos sensownego to minie 10 lat bo sie bede musial calego jezyka nauczyc uzywac. A ktos ogarniety zrobi to w 3 minuty.
Przy:
Cytat
Zamiast <?php echo date('Y/m/d') ?> wystarczylo dac <?PHP echo date('Y-m-d') ?>, bo inaczej bylo sformatowane i dziala.
Chodzilo mi tylko o to, ze js ktory mialem mial wpisana date z myslnikami i dlatego jak wpisalem z "/" to nie czytalo daty. Ogolnie wszystko dziala.
Dlatego tez czekam na jakas sensowna odpowiedz teraz. A nie kombinowanie jak zrobic kilka licznikow kiedy juz je mam gotowe...
@EDIT
Moze sproboje to napisac prosciej.
Wez ten plik:
http://pastebin.com/UQ9TwkwJ Spraw zeby odliczanie ktore dziala i ktore juz mam 4-krotnie wrzucone na stronke i jest ladne i piekne po dojsciu do zera albo wyswietlalo 00:00:00, albo zeby nie wyswietlalo nic, albo zeby wyswietlalo tekst ktory sobie wpisze. Bo w tym momencie zamiast zatrzymac sie na 00:00:00 idzie dalej w gore...
Nic wiecej nie potrzebuje. Nie bede calego systemu od nowa przepisywac czy prosic o napisanie tego dla mnie bo wiem, ze moze byc z tym duzo roboty. Potrzebuje delikatnej modyfikacji tego co juz dziala.
Zdenerwowalem sie kurwa bo nikt tu nie moze ogarnac prostej rzeczy kiedy pisze, ze cos dziala to napierdala, ze moge to zrobic tak skoro nie dziala no kurwa mac... Czy ktos moze odjebac prosta edycje jesli ogarnia jebany javascript? Dziekuje...