Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wycena zlecenia
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
plej
Witam nie wiedziałem w jakim dziale to dodać więc dałem tu mam nadzieje że dobrze.

Dostałem do przerobienia mały sklep mam dodać kilka rzeczy i nie wiem na ile to wycenić.
Opisze co mam zrobić i chciałbym, aby każdy napisał ile by wzioł za takie coś i wtedy bym wiedział jak podsumować klienta:

Tworzyć regulamin, Paczki wysyłają w wtorek i piątek że jak ktoś złoży zamówienie np. w piątek to jego paczka będzie wysłana w wtorek i to ma się zapisywać na stronie w bazie danych i grupowane według wysyłki czyli paczki się zbierają na piątek potem na wtorek itd. wtedy możliwość dodania do archiwum tego zbioru paczek po ich wysłaniu do tego ma dojść podliczenia ile produktów i jakich mają wysłać.

Potem kupony rabatowe czyli generator kuponów, wtedy ich realizacja przy zakupie, a rabat ma być liczony od kwoty netto a są podawanę ceny w brutto.

Wtedy jeszcze jak ktoś zamówi na kwote 100zł wysyłka gratis.

I do tego kilka poprawek : )

Nie wiem czy dobrze opisałem ale mam nadzieje że tak na ile byście to wycenili ?
pyro
Nie prowadzimy wycen na forum!

Zamykam, potem usunę.

(taki mały trolling, raporcik jest)
plej
Szkoda.
Choć było by fajnie jak byście mieli osobny dział : ))
Spawnm
Nie prowadzimy wycen na forum.
Zamykam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.