$tytul = $_POST['tytul']; $cena = $_POST['ncena']; $cena_old = $_POST['scena']; $kategoria = $_POST['kategoria']; $opis = correct($_POST['opis']); $warto = correct($_POST['warto']); $czas = $_POST['data']; $godzina = $_POST['godzina']; $skorzystac = correct($_POST['skorzystac']); $slowa = $_POST['slowa']; $tel = $_POST['tel']; $adres = $_POST['adres']; $polec = $_POST['polec']; $procent = procent($cena_old, $cena); foreach($_FILES['files']['tmp_name'] as $key => $tmp_name ){ $file_name = $key.$_FILES['files']['name'][$key]; $file_size =$_FILES['files']['size'][$key]; $file_tmp =$_FILES['files']['tmp_name'][$key]; $file_type=$_FILES['files']['type'][$key]; if($file_size > 6097152){ $errors[]='Plik nie może być większy niż 5mb'; } $query="INSERT into `upload_data` (`USER_ID`,`FILE_NAME`,`FILE_SIZE`,`FILE_TYPE`) VALUES('$user_id','$file_name','$file_size','$file_type'); "; $desired_dir="upload"; } }else{ // rename the file if another one exist } $time = ''.$czas.' '.$godzina.' hours'; mysql_query("INSERT INTO `zdj_produkty` (`id` ,`id_own` ,`zdjecie`) VALUES (NULL , '$id', '$file_name');"); } else { } } mysql_query("INSERT INTO `produkty` (`id`, `pro`, `nazwa`, `opis`, `warto`, `jak`, `data_dodania`, `data_koniec`, `cena`, `cena_old`, `kupiono`, `adres`, `tel`, `kategoria`, `polec`, `procent`, `zdj_glowne`, `slowa`) VALUES ('$id', NULL, '$tytul', '$opis', '$warto', '$skorzystac', '$data', '$koniec', '$cena', '$cena_old', '0', '$adres', '$tel', '$kategoria', '$polec', '$procent', '$file_name', '$slowa');"); } }
Pytanie brzmi, jak dodać tworzenie się miniatur? Z tego co wiem, muszę zrobić to w pętli, próbowałem kilka rzeczy, ale nic mi nie wychodzi. Z góry dziękuję za pomoc.