Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Serwis wysyłający mailing
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
sazian
Witam,
szukam serwisu który wyśle mi mailing w rozsądnej cenie. Mam do wysłania około 60000 maili,
mailing będzie wysyłany nie częściej niż raz w miesiącu ale pewnie w praktyce wyjdzie że będzie to co 2-3 miesiące.
Serwis powinien mieć możliwość importu csv.

Możecie polecić jakiś serwis ?
Znalazłem coś takiego jak freshmail.pl, działa to fajne ale zażądali sobie ponad 1500zł za wysłanie co jest nie ukrywajmy bardzo sporą sumą.
usb2.0
http://mailchimp.com/

a nie zle mowie z kwota, sam zobacz najlepiej
mstraczkowski
Jedyny system z jakim miałem przyjemność pracować to właśnie fresh mail.
Nie używałem go bezpośrednio dla siebie, lecz mój klient go używał.

Jeżeli chodzi o integracje oraz intuicyjność ich systemu to stoi on na wysokim poziomie
Natomiast ceny, to tak jak sam zauważyłeś, niestety alternatywnych systemów nie mogę ci polecić ponieważ z nich nie korzystałem.
!*!
Cytat(sazian @ 25.11.2013, 11:56:45 ) *
ale zażądali sobie ponad 1500zł za wysłanie co jest nie ukrywajmy bardzo sporą sumą.

Raczej cena rynkowa za 60k adresów. Nie korzystałem, ale często obija mi się o uczy sare.pl
opcom
Cytat(sazian @ 25.11.2013, 11:56:45 ) *
Witam,
szukam serwisu który wyśle mi mailing w rozsądnej cenie. Mam do wysłania około 60 000 mailiz .Znalazłem coś takiego jak freshmail.pl, działa to fajne ale zażądali sobie ponad 1500zł za wysłanie co jest nie ukrywajmy bardzo sporą sumą.

Na stronie mają napisane, że pakiet kredytów do wysyłki 80 000 wiadomości kosztuje 800 zł netto, więc coś ci się chyba pomyliło z cenami. To sa ceny rynkowe a Freshmail jest najlepszy w swojej klasie.
sazian
Jest to kwota którą podali po wgraniu bazy maili
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.