Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [JavaScript]Działanie skryptów.
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Alan468
Witam,
Czy można zrobić tak aby skrypty na stronie(JS ,JQuery) ,zawsze działały bez względy na konfigurację?
Dziękuje.
nospor
Konfiguracje czego?
Alan468
Przeglądarka ,sterowniki ,wtyczki itd żeby skrypty działały zawsze i u wszystkich tak samo
nospor
Jak ktos skonfiguruje przegladarke tak, by nie dzialaly js, to sory, nic nie poradzisz wink.gif
timon27
Cytat(nospor @ 13.03.2014, 16:59:48 ) *
Jak ktos skonfiguruje przegladarke tak, by nie dzialaly js, to sory, nic nie poradzisz wink.gif

Może zablokować całkowicie działanie strony.
(zakłądam że po coś robi blokadę i nie chce aby użyszkodnik korzystał ze strony bez js)
Cała strona w ajax.
EDIT: i kod js do ajaxowania tak zaciemniony aby nie widać było co wczytuje :/

To że komuś nie będzie działała cała strona nie jest problemem. Bo kto dziś wyłącza js?
Ja wyłączam właśnie tylko jeśli robię coś czego nie życzy sobie admin smile.gif

Alan468
Przepraszam za nieaktywność ,ale była robota ,... .Więc na nowo ,
mam pytanie dotyczące skryptów a mianowicie czy można sprawić aby skrypty zawsze się uruchamiały na różnych przeglądarkach i komputerach. Napisałem sobie stronę http://urpicks.cba.pl (taka podróbka youtuba dopiero zaczęta) ,ale skrypty(między innymi panel Logowanie/Rejestracja) na niektórych komputerach nie działają ,a te np youtubowe działają zawsze. Jak osiągnąć ten efekt? Aby mieć pewność ,że JS ,JQuery itd były niezawodne.
PrinceOfPersia
zacząłbym od wstawienia deklaracji DOCTYPE na początku dokumentu.
Alan468
Dziwna sprawa skrypty za strony nie działają ,a strona odpalana na kompie(pliki na kopmie) działa normalnie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.