Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: phpBB 2.0.4 - Invalid_session!!!
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, ogłoszenia, pytania > Forum
GeoS
Mam pytani, czy ktos zajmujacy sie forum moglby w koncu zaprowadzic porzadek z tym bledem?questionmark.gif
Chyba nie macie tutaj ukrytego dzialu dla adminow, ..., wiec mozna obnizyc odrobine prog bezpieczenstwa i zrobic porzadek z tym errorem.

Swego czasu byl odpowiedni post na forum phpbb.pl mowiacy jak sie z tym uporac. Polecam jego lekture, a najlepiej downgrade do phpBB 2.0.3.
dragossani
Cytat
...problem moze lezec w adresie.
Dawniej forum było pod adresem gsm.div.pl/forum teraz jest forum.techtronic.pl, mozna tez wejsc przez www.forum.techtronic.pl, jak i techtronic.pl/forum. Wszystkie adresy sa poprawne, ale w konfigu jest wpisany forum.techtronic.pl, a nie wszyscy na ten wchodzą, i możliwe ze to jest przyczyna tego stanu rzeczy...
Dokładnie taka sama sytuacja była na tym forum. Po poprawce w konfiguracji phpBB w polu adresu i cookie, wiele osób raportowało, że problemy zniknęły - np. Seth. Widzę, że jednak nie do końca. :? Naniosłem teraz poprawkę w funkcji message_die - zobaczymy czy to pomoże. Gajcy, jeżeli nadal będziesz miał problem, pisz od razu. Oczywiście inne osoby mające problemy z invalid session też proszę o wypowiedź (dlatego właśnie sprawy nie załatwiam przez PW, bo może dotyczyć wielu osóB).
GeoS
Po modyfikacji massage_die problemy znikaly na kazdym forum, rowniez od dzisiaj zniknely na tym biggrin.gif

Dzieki za poczynienie tej poprawki - jak milo normalnie postowac smile.gif
Seth
Problem znowu powraca.
Ostatnio coraz czescij wysypuje mi sie ten blad. Ciekaw jestem czy ktos ma podobny problem ?
Jabol
brrr... ostatnio znowu... i to na dodatek w ciezkich czasach (taki pan sie rozpisal cos). ale to jest denerwujace brr...
Yacho
moze ktos dacjaies zrodla texty co do tego problemu.... bo na forum kumpla moge napisac 1 post na 30 prob i chce mu jakies materialy podeslac....
KaMeLeOn
Cytat
moze ktos dacjaies zrodla texty co do tego problemu.... bo na forum kumpla moge napisac 1 post na 30 prob i chce mu jakies materialy podeslac....

Niech zrobi upgrade forum do najnowszej wersji... problem minie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.