Cytat
Pytam się gdzie napisałem, żeby ktoś oceniał serwis pod kątem SEO, czy marketingu ? Opinie na ten temat nie są mi potrzebne, gdyż znam się na tych dziedzinach
po pierwsze to prosiłeś o poradę ogólnie, nie precyzując jaką:
Cytat
Witam. Chciałbym abyście zapoznali się z serwisem evantodesign.pl po czym go ocenili.
więc można wywnioskować, że każda krytyka mile widziana.
po drugie - może ci się tylko wydaje, że się znasz na tych dziedzinach? Już sam sposób w jaki rozmawiasz tutaj na forum o swojej stronie zniechęca do skorzystania z twoich usług (a rozmawiasz jak obrażony 10-14 latek). Więc nie jest to dobry marketing (a dyskusja na forum, na której wrzucasz link do swojej strony to również marketing).
Radziłbym jednak trochę wyluzować.
Cytat
11. To musi być błąd wtyczki. Dzięki nie widziałem o Tym.
...
14. To też wina wtyczki na którą nie mam wpływu...
Cooo? Takie rzeczy się sprawdza. Wtyczka wtyczką, ale strona jest twoja, więc twój argument jest inwalidą. Tłumaczenie mniej więcej na poziomie polskiej biurokracji ("to, że jest burdel, to wina NFZu". "To wina Ministerstwa". "To wina ustawodawcy". "To wina Tuska", "To wina PiSu").
Cytat
8. Dziwna sprawa bo na chrome windows jest poprawnie.
SOA#1?
EDIT:
Cytat
i wypominanie mi tego że odrzucam waszą pomoc odnośnie SEO i marketingu jest dziecinne.
dziecinne to jest branie osobiste do siebie krytyki skierowanej w kierunku serwisu internetowego, który robimy, i bronienie się w stylu "a bo ja to się znam, a wy się nie znacie". Krytykę się przyjmuje, albo przemilcza, czasem można popolemizować, ale ostrożnie. Na pewno nie należy atakować w żaden sposób krytyków, czy zapewniać ludzi, że się znasz i że jesteś ekspertem. Już lepiej, jeśli się czujesz taki mocny, po prostu zamilknąć, uznając, że "co będą mi mówić, wiem lepiej"
Ale to tylko taka dobra rada