Wzorowałem się na tym filmiku http://adrianbienias.pl/jak-zrobic-formula...ntaktowy-w-php/
Aktualnei zajmuję się tworzeniem formularza kontaktowego.
<form id="#forularz" action="kontakt.php" method="post"> <input name="imie" id="lab" id="inputName" class="KGSomebodyThatIUsedtoKnow" placeholder="Imię i Nazwisko" required/> <input name="temat" id="lab1" id="inputSubject" class="KGSomebodyThatIUsedtoKnow" placeholder="Temat" required/> <input name="email" id="lab2" id="inputEmail" class="KGSomebodyThatIUsedtoKnow" placeholder="Twój Email" required/> <input name="submit" type="submit" id="wys" id="inputMessage" class="KGSomebodyThatIUsedtoKnow" value="Wyślij" required/> </form>
Skrypt przekazujący informacje wpisane z tabeli oraz własny wynik sprawdzający co pobiera z tablic formularza. Nie pobiera wyłącznie tablicy o przypisanej zmiennej $headers.
<?php 'Content-type: text/html; charset=UTF-8'; $to = 'poczta@xxxi.aq.pl'; $name = $_POST['imie']; $subject = $_POST['temat']; $message = $_POST['message']; $mail = $_POST['email']; $headers = "Content-type: text/html; charset=utf-8\r\nFrom: $mail" . $res = $to . $name . $subject . $message . $headers; echo ' <p style="font-size: 20px; font-weight: bold; text-align:center;">Wiadomość została wysłana<p>'; ?>
Niestety maile nie dochodzą do poczty, nie wiem jak zaradzić oraz napisać działający formularz kontaktowy króry by przesyłał dane z formularza jako Temat maila, mail nadacy oraz text napisany prosto do mojej skrzynki pocztowej.
Pojawia się coś takiego

Po twojej poprawce Raito: pojawia się już wszystko
@luki100011 Dokument zwraca bool(false)