Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [MySQL][PHP]Zmiana rozmiaru zdjęcia na podstronie
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
salvador69
Hej,

mam następujący problem: muszę zmienić rozmiar dwóch zdjęć na podstronie. Caly projekt strony robiony był przez kogoś innego, jedyne dane jakie mam to dane logowania do phpmyadmin.

orientuje sie w html/css jednak w php jestem zielona, baaaardzo proszę o pomoc, bo domyślam się, że jest to prostsze niż mi się wydaje wink.gif

Kshyhoo
No to polecamy Painta smile.gif
salvador69
bardzo zabawne, chodziło mi jednak o to jak "wyciągnąc" z bazy kawałek kodu bądź plik ze zdjęciem?
Kshyhoo
Cytat(salvador69 @ 24.05.2015, 16:55:56 ) *
bardzo zabawne, chodziło mi jednak o to jak "wyciągnąc" z bazy kawałek kodu bądź plik ze zdjęciem?

Pewnie, że zabawne... Jeszcze się nie domyśliłaś, że bez kodu to jedynie takie "rady" dostaniesz? Ewentualnie w mojej stopce w ostatniej linijce jest adres do alternatywnego forum, gdzie potrafią "taaakie" rzeczy bez patrzenia w kod smile.gif
salvador69
a jest możliwość wyciągnięcia kodu z bazy msql?
Kshyhoo
Prawdopodobnie tak.
com
w bazie będziesz miała jedynie jak już ścieżkę do tych plików albo obrazek w base64 w blobie, ale mamy za mało informacji żeby Tobie pomóc wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.