Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] homepage
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
kyno
Proszę o ocene wyglądu:
http://rpf01.info/~kyno/
Treści i tak narazie nie ma biggrin.gif

EDIT

Chcialem żeby było prosto smile.gif
Vengeance
jako
"home | skrypty | portfolio | linki | kontakt"

dałbym "kwadraciki" ze zmianą koloru tła po najechaniu.
a tak to całkiem fajnie smile.gif
id4
Cytat(kyno @ 2004-12-26 18:53:32)
Chcialem żeby było prosto smile.gif

Jest prosto ... ale czy nie za prosto?
W zasadzie nie ma co oceniać.
bregovic
Ładny, harmonijny design. Przyjemne użycie div'ów, dobrze dobrane kolorki, i mało pierdzielenia. Ładna i przyjemna dla oka strona - której brak jednakowoż tego 'czegoś'.
Jak na mnie 8/10.
edit:
Reklamujesz się jako xhtml 1.0, a w doctype'ie masz HTML 4.0... trochę to nie fair winksmiley.jpg
kyno
Ale ze mnie koleś... tongue.gif nie tą wersje wrzucilem co trzbea początkowo był to HTML 4.0...

Poprawiłem smile.gif

@bregovic jak bedziesz wiedział czego brakuje daj znać biggrin.gif
Warlock
Lubie prostote ale atrakcyjną. Są strony minimalistyczne są ładne i są takie które są szpetne. Zgadnij do których twoja pasuje?

przykłady stron minimalistycznych które mogą być atrakcyjne:
www.warlock.md4.pl/blog/
http://www.digart.pl/details.php?id=99162
Dwa moje ale ten drugi na dg zeby nie bylo ze chwale to co moje i sa tam oceny uzytkowników

moja ocena: 1/10

mam nadzieje ze sie nie bedziesz obrazac za moja krytycznosc ale poco mam kit wciskac ? a tak im bedziesz dostawal gorsze oceny tym bardziej bedziesz sie staral co nie oznacza ze zanizylem moja ocene

Pozdrawiam
scanner
Bardzo prosże o niezamieszczanie szkiców czy wersji pre-alpha, bo to naprawde nie ma sensu.
Vertical
Jeśli chodzi o mnie, to stronka mi się podoba ze względu na dobrze dobrane kolorki, ale ogółem to jest zbyt prosta, a poza tym, pusta. Przydałoby się dorobić trochę bajerków i byłoby ok.
Warlock
sry ale kolory to dobrane dobrze nie sa co najwyzej w granicach minimalnego standardu a zreszta: "opinia jest jak dziura w dupie, każdy ma swoją"

@ scanner - chodzi o mnie ?
scanner
Cytat(Warlock @ 2004-12-27 13:19:22)
@ scanner - chodzi o mnie ?

Nie, o autora wątku.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.