Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [JavaScript][HTML][PHP]Zablokowanie wyświetlania się elementu wtyczki społecznościowej.
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Szunaj85
Ostatnio napisałem sobie wtyczke społecznościową dla Facebooka, inaczej wysuwany Like box.
W internecie znalazłem kilka opcji w których ustawienie "true" lub "false" odpowiada za wyświetlanie się lub nie konkretnych elementów.
Np. "header=true" jeśli chcemy mieć nagłówek. Wszystko działa.
Mi jednak chodzi o coś innego. Na samym dole jest ikonka Facebooka oraz tekst "Wtyczka społecznościowa Facebooka", jak się tej treści pozbyć?
Czy tutaj też jest jakieś polecenie, które za to odpowiada?
Comandeer
Nie ma AFAIR i jest to niezgodne z regulaminem wykorzystywania wtyczek. Można natomiast wsadzić ramkę z pluginem do diva, nadać mu overflow: hidden i pokombinować z dolnym marginesem
Szunaj85
Cytat(Comandeer @ 2.06.2015, 16:21:09 ) *
Nie ma AFAIR i jest to niezgodne z regulaminem wykorzystywania wtyczek. Można natomiast wsadzić ramkę z pluginem do diva, nadać mu overflow: hidden i pokombinować z dolnym marginesem
Czyli jeśli dobrze rozumiem nie można usunąć tego elementu, ale można go ukryć poprzez działania w kodzie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.