Ksar dziwne, że błąd wywaliło, wcześniej tego nie było, przyjrzę się temu, błąd przy zapisie, bo się array wyświetla, nie było tego wcześniej.
Cytat
Na admina nie mozna sie zalogowac.
Albo robisz strone po polsku albo po angielsku.(zmien jezyk w CI na PL)
Uzywasz bootstrap ale strona nie jest responsywna(np panel logowania, reszta zakladek rowniez) przyjrzyj sie temu.
Rozszerz wyswig.
Brak podgladu zdjec, galerii(uzyj js`a do tworzenia galerii istnieje sporo gotowych rozwiazan).
Malo incyuicyjne wszystko jest(zmiana layoutu napewno pomoze).
Zmien layout to co Ty masz to jest porazka(uzyj jakis gotowych).
Kolejnosc kategorii po co tam przycisk zapisz?Przeciez mozna uzyc ajax`x i zapisywac przy opuszczaniu(zainteresuj sie ajaxem).
Paginacja ze strzalkami brzydkie to. Bootstrap ma ladniejsze paginacje.
Dodajesz wpisy a gdzie mozna je zobaczyc?(a pozatym zrob jakies grid view zdjec jak i wpisow listowanie jest juz staromodne wink.gif )
Dodaj cos wiecej do swojego projektu jakies diagramy aktywnosci, wpisow wszystkiego co sie da.
Po wpisaniu w adresie np:
http://s1060364-14898.home-whs.pl/modules_1/admin/image sa krzaki.(pomoze pewnie zmiana na UTF-8).
Rad11, ludzie, którym robiłem byli zadowoleni, więc nie ma aż takiej tragedii jak twierdzisz, po za tym nie robiłem ich za 5 tys. cena wzrasta wraz z doświadczeniem i możliwościami. Kolejność kategorii i przycisk zapisz wykorzystuje ajax! Przycisk zapisz jest po to, żeby zatwierdzić zmiany

Paginację poprawię, chociaż to kwestia gustu. pomyślę nad tym grid view i diagramami aktywności, trochę nie widzę potrzeby tego, ale przemyślę sprawę.
Wpisy ogląda się na stronie bezpośrednio według mojego mnienia, nie ma potrzeby czytania ich w cmsie i tak samo ze zdjęciami.
Dziwnie jest atakować swoją stronę

, bo zmiany można wprowadzać dopiero po zalogowaniu, ale rzeczywiście warto dodać taką walidację, dzięki za odpowiedzi.
Ładnie pojechaliście. Wezmę wszystko pod uwagę.
Według mnie wszystko jest bardzo intuicyjne, ma ktoś pomysł konkretny jak poprawić intuicyjność? Jest proste menu. Wszystko można ogarnąć w 5 minut.