Rodzina zawsze Ci powie, ze wszystko co robisz jest ladne, piekne i wogole.
Ale chyba nie chodzi o robienie chaly, ktora moze sie podobac ( jak to nazwales ) ludzia, ktorzy sie nie znaja.
Chodzi o zrobienie czegos ladnie i dobrze.
Mysle ze wiekszym sukcesem jest zrobienie czegos, co bedzie sie podobalo twojemu nauczycielowi (no bo to przeciez on sie na tym zna i ma Cie czegos nauczyc), niz zachwyt rodzinki, ktora zawsze Ci powie, ze im sie podoba.
Na moim przykladzie:
Jestem poczatkujacym koderem i mam znajomego, ktory mnie w to wkrecil i pomaga mi jak mam problemy. Ale gdy mu cos pokaze, przewaznie mowi, ze to, to, to i to jest zle, a to wogule mozesz wyrzucic. I to motywuje mnie do bardziej wytezonej pracy i doskonalenia sie.
Nie mozna tak postepowac ja Ty (nie chce Cie oczywiscie obrazic), bo takie postepowanie doprowadza do tego, ze wszyscy zaczynaja sie przyzwyczajac do przecietnosci i na rynku pojawia sie coraz wiecej "gniotow", ktore do niczego sie nie nadaja. No ale przeciez "spelniaja" swoja najwazniejsza funkcje

To ze podoba sie " zwyklym ludziom", nie oznacza sukcesu. Jak sam stwierdziles - Oni sie nie znaja

Te strone po prostu ciezko sie czyta, jak jest tak kolorowo. Moze gdyby byly lepiej wykonane te wszystkie naglowki itd. Takie jest moje zdanie i mysle, ze pare osob pewnie by sie z tym zgodzilo.
Pozdrawiam i zycze checi do dalszego rozwijania swoich umiejetnosci.