Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: www.aport-polska.com/konkurs
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
aport
Witam,
prosze popatrzecie na strone www.aport-polska.com/konkurs i wypowiedzcie sie na temat tej strony - co mozna zmienic ..... by byla nadal prosta, ale moze bardziej atrakcyjna ....
Pozdrawiam
APORT
smile.gifwww.aport-polska.com/konkurs
Ive
to żółte tło!!! strasznie słabe... ale te linki w stopce... niebieski na czerwony sprawil ze musialem mocno zmrużyć oczy by odczytać co tam sa za linki ;] [moze to defekt widoczny tylko w IE tongue.gif] pod ff nie sprawdzalem ;]
aport
co znaczy - zolte tlo - bardzo slabe questionmark.gif za jasne, za ciemne ? jaki widzial bys kolor #xxxxxx questionmark.gif linki poprawie, bo tez to zauwazylem, konkurs rusza 15 stycznia, wiec mam troche czasu na poprawienie kilku drobiazgów .....
Dzieki
Vertical
Może nie tyle za słabe żółte tło, co brak spójności kolorów (żółte i białe) tym bardziej, że na białym tle są żółte kolory, a po naprowadzeniu myszką wyświetlają się na czarne... Chyba lepiej byłoby odwrotnie. A co do działu reklama, to jest tam 14 identycznych reklam "Buty dla psa" z tym samym linkiem i obrazkiem
aport
Witam serdecznie,
zolte tło jest poprawione, a jesli chodzi o reklamy po prawej stronie - bedzie tam kazda inna - po prostu czekam na nie .....
Dziekuje za uwagi i czekam na ewentualne ... smile.gif
Martita117
Jak dla mnie za bardzo rarzące te żółte tło tongue.gif Te żółte napisy nie pasują zbytnio i są nie wyraźne.Fajne logo to trzeba przyznać.
revyag
Tło bym zdecydowanie przyciemnił, albo nawet zrezygnował z żółtego. Druga sprawa żółte linki na białym tle, to nie jest dobre połączenie bo raz że razi w oczy, dwa nie można ich odczytać, przynajmniej ja nie mogłem. Menu u góry jest jakby troche niedpracowane, widać to po pierwszej pozycji - jest taka "ściśnięta".
Nad stopką jest błąd, dzisiaj mamy 11.01.05 a tam jest:
Cytat
145 gości odwiedziło nas od 15/01/2005

Błąd w skrypcie ?
Więcej uwag nie mam smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.