Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Certyfikat solidności? Polecicie coś?
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
kukix
Witam.

Szukam jakieś firmy, która Oferuje Certyfikaty solidności. Coś jak Rzetelna firma, jednak 190 zł miesięcznie to troche dla mnei za dużo

Czy możecie jakas firme/organizacje polecic?

Pozdr.
Leszek Kowalczyk
kayman
zrób samemu certyfikację (nie żartuję)

postaw stronę na domenie rzetelny-partner.pl, firma-rzetelna.pl etc. co tam znajdziesz wolnego i certyfikuj siebie, innych, kogo chcesz, jak chcesz i za ile chcesz

innymi słowy będzie miało to taka samą wiarygodność jak certyfikat rzetelnej firmy (czyli żadną) a stronę za 190 zł za rok utrzymasz i parę lików zdobędziesz, może sama na siebie zarobi etc.
Spawnm
Tak jak pisze Kayman. Tego typu strony są robione dla wyciągania kasy od firm chcących kupić rzetelność

Ja ci wystawie taki papier za 100zł/miesiąc. Zaraz postawie jakąś stronę superfajnarzetelnafirma.com i ci klepne papierek haha.gif
Comandeer
Przypomniała mi się strona uzytecznastrona.pl, którą swego czasu recenzowałem na WK biggrin.gif http://www.webkrytyk.pl/repozytorium/uzyte...06-2012/sc2.jpg → najlepsze podsumowanie tego typu certyfikatów wink.gif (BTW widzę, że teraz strona jest uznawana za scamerską i przeglądarki przed nią ostrzegają, ostro).
memory
CWB certyfikat wiarygodnosci biznesowej,Przedsiębiorstwo Fair Play
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.