W listopadzie zeszłego roku wpadłem na pomysł aby zrobić swój sklep internetowy. Zrobiłem mam pierwsze dwa wdrożenia ;P
Ale nie wiem co o tym myśleć. W założeniach powstał jako userfriendly (po zalogowaniu)
przytoczę ... www.centerkom.com.pl oraz www.sklepbiker.pl
INFO: napisałem sam (prawie w całości) z obcego kodu php jest tylko klasa FT v.1.1.5
ma dosyć ciekawy backoffice - postaram sie go udostepnic na swoim serwerze do ogladania w przyszlym tygodniu - jesli sie uda zrzuce tu forum hasla dostepu - cobyscie mogli pochasac po nim

Napiszcie co o tym myslicie ....
oba projekty jeszcze nie sa wykonczone zwlaszcza drugi - ale w pierwszym dziala wszystko prawidlowo (zrobilem tez do niego - pierwszego system rabatowy sa dwa rodzaje cennika dla klientow indywidualnych oraz firm a ponadto mozna definiowac oprocz rabatow dla klientow promocje na dane produkty)
W przyszlym tygodniu zostanie wdrozony trzeci - nie sklep ale katalog online produktow ze wspieraniem sprzedazy jak ruszy podam adres - ten ostatni jest najbardziej zaawansowany i pracuje na sporej (tak mi sie wydaje) liczbie danych (13 tysiecy produktow w 200 kategoriach i 160 producentow). Jak ktos chce zobaczyc to w przyszlym tygodniu to majlnijcie na adres kittner@plusnet.pl. Pozdrawiam
Bądźcie bezwzględni w ocenach