Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Powodzenia wszystkim wymęczonym maturzystom życzą:
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
DeyV
Powodzenia wszystkim wymęczonym maturzystom życzą:

- DeyV

- focus
scanner
- scanner

p.s. matura.. moja zamierzchła przeszłość...
wassago
- wassago

ps. czizusie! za rok moja kolej 8O :wink:
itsme
itsme itsme itsme itsme itsme itsme itsme itsme itsme itsme itsme itsme itsme itsme itsme itsme itsme itsme itsme itsme itsme itsme itsme itsme itsme itsme itsme itsme itsme itsme itsme itsme itsme itsme itsme itsme itsme itsme itsme itsme itsme itsme itsme itsme itsme itsme itsme itsme itsme itsme itsme itsme itsme itsme itsme itsme itsme itsme itsme itsme itsme itsme itsme itsme ! - to jest silnia
Sir Blade
ehhh to juz 8 lat temu smile.gif
kicaj
...qrde juz tylko 2 lata sad.gif
5z474n
polski juz za mna :] 1/5 [: myslalem ze bedzie gozrej ... :mrgreen:

wiedzialem zeby sie ne uczyc :mrgreen: ...... choc teraz troche sie boej ze mi postaia jednak 1 :? a wtedy bedzie koniec z netem na rok :? a to bedzie dla mnei straszne :wink:

jutro musze sciagnac 1 zadanei od kogos i poimprowizowac na ustnych i bede mial o czym opowiadac wnokom....... :mrgreen:

a tak wogole to za zyczenia nei dziekuje b ynei zapeszyc :wink:
Fo
qrde mnie tez za dwa lata to czeka ....... :? nieeeee ja nie chce sad.gif
wassago
Cytat
polski juz za mna :] 1/5 [: myslalem ze bedzie gozrej ... :mrgreen:

wiedzialem zeby sie ne uczyc :mrgreen: ...... choc teraz troche sie boej ze mi postaia jednak 1 :? a wtedy bedzie koniec z netem na rok :? a to bedzie dla mnei straszne :wink:

jutro musze sciagnac 1 zadanei od kogos i poimprowizowac na ustnych i bede mial o czym opowiadac wnokom....... :mrgreen:

a tak wogole to za zyczenia nei dziekuje b ynei zapeszyc :wink:

hehe... 5z474n!! z twego postu wynika ze sie troche poimprezowalo po maturze :wink:
5z474n
hyh... mogglem nie imprezowac przed :] teraz to wiem ..... matma dzis byla zajebiscie trodna sad.gif jescze siedzialem na 2 lawce :| eh.... :? po 2 h nei mialem nic :cry:

al eco tam dzis now ide impprezowac :] trzeba odreagowac stres :mrgreen: heh.... i tak dobzre sie sie nei uczylem :] jakbym sie uczyl do tej matury to nei wiem czy bylo by mi latwiej ja napisac a uczyc sie i niezdac to neizly syf :mrgreen: .........hyh.... chcialbym jeszce zobaczyc jak jest na ustnych :mrgreen: ... zobaczymy czy bedzie mi to dane smile.gif ........ podobno wszyscy zdaja wiec luzz :wink:
KaMeLeOn
Cytat
trzeba odreagowac stres :mrgreen: heh.... i tak dobzre sie sie nei uczylem :] jakbym sie uczyl do tej matury to nei wiem czy bylo by mi latwiej ja napisac a uczyc sie i niezdac to neizly syf :mrgreen: .........hyh....  

Ja jak zdawałem maturę nawet nie zaglądnąłem do książki, niestety teraz na Polibudzie nie ma tak dobrze smile.gif
Cytat
chcialbym jeszce zobaczyc jak jest na ustnych :mrgreen: ... zobaczymy czy bedzie mi to dane smile.gif ........ podobno wszyscy zdaja wiec luzz  :wink:

Przecież podobno zdajesz teraz wszystko, a czego nie zaliczysz to za rok?

Powodzenia
5z474n
hehe .... nei wiem ale jak dostane dwie 1 to pewne iza rok :wink: a jak jedna to w srode moze pozwola mi ja poparawic :mrgreen:
spenalzo
Cytat
hehe... 5z474n!! z twego postu wynika ze sie troche poimprezowalo po maturze :wink:

Dobre biggrin.gif
Ja muszę powiedzeć, że w tym roku tematy na polskim ani zadania na matmie nie dopisały (przynajmniej w Wielkoplsce)... Z matmy wyliczylem sam 1 cale i 2 x 0,5 zadania, 5 godzin to za mało jak na taki syf. Z polskiego też było syfiaście, lecz nie aż tak źle. Ale rzeźnię to będzie na ustnych.
Jak się więcej nie pojawię na forum to będziecie znali wynik mojej matury
5z474n
polski byl prosty ale ja nigdy nei bylem z niego dobry wiec nei wiem zcy sie udalo .... a matme pisalem na podwyzszonym poziomie bo jestem po mat-fizie i bylo strasznie ... a teraz rodzice kaza mi sie uczyc do ustnych eh... jak m isie ne ichce rolleyes.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.