Mam problem z działaniem autocomplete. To mój kod:
$(function() { $(".wyklad_search").autocomplete({ source: "wyklad_search.php",minLength:1, focus: function(event, ui) { event.preventDefault(); }, select: function(event, ui) { event.preventDefault(); $(this).val(ui.item.nr); $(".id_wyklad_search").val(ui.item.value); //********************************************************************************
********************8 var action_id = 5; var zebtest = $(this).parent().parent().parent().find(".zebtest").val(); var datatest = $(this).parent().parent().parent().find(".datatest").val(); $.ajax({ //ajax opiekun type : "POST", url : "zeb_edit_action.php", data : { ajax_action_id : action_id, ajax_datatest : datatest, ajax_zebtest : zebtest, }, context: this, success : function(zeb_edit_record_after_change) { $("#ajax_zeb_edit_record").html(zeb_edit_record_after_change); }, complete : function(r) { }, error: function(error) { } }); } }); });
Za pierwszym razem wszystko działa ok, po wybraniu elementu z listy autocomplete wysyła dane
i zapisuje do bazy danych, potem przeładowuje zawartość diva ajax_zeb_edit_record.
Ale gdy chcę zrobić to ponownie - autocomplete nie działa. "Odżywa" po przeładowaniu strony.
Jak go zmusić do ciągłej pracy?