Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] Ocena strony o Trójmieście
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
dog_master
Proszę o ocene strony o Gdańsku, Sopocie i Gdyni smile.gif http://kozacy.boo.pl/str/new/ok/str.html. Co zmienić, co zostawić, wszelkie uwagi...
Vertical
Po pierwsze daj jakieś logo, zapełnij czymś menu po obu stronach, dopracuj dół (brak gradientowego przejścia między menu i stopką), daj trochę więcej grafik i ozdób pole z właściwym tekstem. Na razie nie będę oceniał, bo stronka wygląda jakby była w fazie alpha
kyno
Tu nie ma co oceniać....
To raczej pre-pre-alpha....

Kolorystyka jak na strone o Trójmieście dość dziwna.... smile.gif
hwao
do akapitow jest <p> nie 2 <br /> (<Br>)
Jak juz div'y to wrzedzie a nie mieszanie ich za tabelkami (szczegulnie przy tak prostym ukladzie)
Kolory daja po oczach
dog_master
Akapity poprawione. Na górze dodałam tekst smile.gif, a gradient ładnie widać, jak jest krótszy tekst.
Marusz
Copyright bela_666 <- czyzby autor wstydzil sie pod swoim nickiem zaanonsowac strone? Generalnie: strona nie zachwyca, aczkolwiek tez nie odpycha. Po prostu jest i swiat zawojowac moze jedynie niesamowicie obszerna baza tekstow, zdjec, etc.
Vertical
Cytat
Not Found

The requested URL /str/new/ok/gdansk.html was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
InfomexWebServer/1.5.4 Server at kozacy.boo.pl Port 80

Musisz jeszcze dopracować kategorie. Poza tym strona aż się prosi żeby dodać jakieś logo i inne grafiki. Na razie barwy simplusa nie przekonują...
bela
To nie jest moje drugie konto. Bierz od moderatorów ip jak nie wierzysz.
To jest wynik mojej zabawy z Photoshopem a ja grafikiem nie jestem, poprostu nudzilo mi sie.

Masz oryginal http://www.opbp.info/work/dev/bela_666/bela_dev_area.jpg
Seth
W takim razie temat narusza regulamin tego dzialu - dajemy pod ocene tylko wlasne projekty.

Zgloszone do zablokowania
bela
Seth ja go udostepnilem pozatym popatrz co jest w meta
Seth
Spoko winksmiley.jpg chodzi mi tylko o to, ze autor tematu nie daje pod ocene swojej pracy, wiec co oceniac ?
bela
Powiedziec co zmienic winksmiley.jpg
Marusz
Cytat
To nie jest moje drugie konto. Bierz od moderatorów ip jak nie wierzysz.

Uderz w stół, nożyce sie odezwą... Nikt nie twierdzi, ze to Twoje drugie konto, zas co do numeru IP... proxów Ci u nas pod dostatek aaevil.gif
kszychu
Cytat(Seth @ 2005-02-16 19:22:23)
Spoko winksmiley.jpg chodzi mi tylko o to, ze autor tematu nie daje pod ocene swojej pracy, wiec co oceniac ?

Hmmm, skoro bela_666 zrobił tylko grafikę a resztę dog_master, to nie wydaje mi się, by temat naruszał zasady.
Inną sprawą jest to, że tam faktycznie to nie ma co oceniać, ale to moja subiektywna ocena.
Seth
Cytat(kszychu @ 2005-02-16 19:28:24)
Inną sprawą jest to, że tam faktycznie to nie ma co oceniać, ale to moja subiektywna ocena.

Chcialem to ujac mniej drastycznie winksmiley.jpg
dog_master
Cytat(kszychu @ 2005-02-16 18:28:24)
bela_666 zrobił tylko grafikę a resztę dog_master

Dokładnie smile.gif
letki
co do grafiki to tam nic nie widze biggrin.gif hehe
rozwiązanie graficzne jest straszne :/
właściwie jeśli można to nazwać rozwiązaniem graficznym :|
ja proponowałbym popracować nad grafiką ...
zrobić jakąś czołóweczkę (nagłówek lub header - jak kto woli)
ale konkretnie ... logo, herb, tło ... aby nie było nasrane efektami ale aby też nic nie było - jak teraz :|
zrób jakieś menu konkretne - coś lepszego i konkretnego ...

popracuj jeszcze
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.