Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [design]www.null.projekty.pl/index.jpg
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
NuLL
Witam.

www.null.projekty.pl/index.jpg

Wiem, że trochę nadginam regulamin - praca nie jest moja i nie jest skończona. Jednakże osoba, która tworzy mi ten design powiedziała, iż mogę go dać do oceny. Nie jest skończony - mogę wprowadzić dowolne zmiany zmiany dlatego proszę o wszelkie komentarze z punkty widzenia przeciętnego internauty, programisty czy designera:) Każdą, nawet najdrobniejszą uwagę przyjmę z przyjemnością. Oczywiście jak design zostanie skończony dam pod ocenę całość. Design jest tworzony w ten sposó aby można było rozciągnąć jego tło na całą szerokość przeglądarki, ale tylko tło.

Dzięki z góry, NuLL
shpyo
fajny projekcij, tylko to menu jest nie najlepiej umiejscowione...
Ja bym je dał tak gdzie masz "news panel, blog" - za paskiem, jakby się chowało or sth snitch.gif

ogólnie jestem na TAK
bela
Top za duży, nie lubię SF, pozatym ok winksmiley.jpg
Fipaj
Top za duży, stopka za duża, menu za małe

Ale grafika ekstra
strife
W porządku nie mam zastrzeżeń, ładna grafika, nie męczy oczu(przynajmniej moich tongue.gif). Bardzo dobrze starannie wykonany lay.

Pozdrawiam!
Vertical
Bardzo ładny lay, zwłaszcza podoba mi się logo (im dłużej na nie patrzę tym więcej szczegółów na nim dostrzegam), chociaż mogłoby mieć trochę mniejszą wysokość, ogólnie ładna grafika, podoba mi się
letki
hmmm ... no wg mnie w topie źle wygląda ta przezroczystkość ... sprawia, że napisy są mało czytelne ... lepiej aby tło tam było czarne ...
faktycznie top jest troszke za duży ... po co Ci taki questionmark.gif zmniej go troszke ...
jakieś 100px lub może 150px ....

reszta fajna ... może być ... jest OK ...
_Mateo
zbyt duże logo, jak dla menu jest chyba umiejscowione w nienajlepszym miejscu, a twoi kumple będą sie ciepać że mało widoczne buttony smile.gif Pozatym jest ok, fajna, "metalowa" kolorystyka.

Pozdrawiam Mateo
Bakus
Mi ta strona się bardzo podoba.
Oby było więcej takich tongue.gif
revyag
Najważniejsze jest pierwsze wrażenie, a moje było jak najbardziej pozytywne. Jeśli jakieś niedociągnięcia są, to giną w gąszczu plusów którymi wyróznia sie ten lay smile.gif. Ja w każym razie nic nie zauważyłem smile.gif
sky_fly
SUPER grafika Super zrobiona
Jednak zrobilem podobny lay dla pewnego kolesia to powiedzial ze zbyt wyjechany ohmy.gif ale mi sie tego typu styl graficzny bardzo odpowida i sam go rowniez stosuje
SUPEROWA STRONKa:D
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.