Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: jaki notebook kupic ?
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
invx
FUJITSU SIEMENS LIFEBOOK E4010
Fujitsu-Siemens Amilo Pro V2010
FujitsuSiemens AMILO Pro V2000
ARISTO SLIM 240 / 245110
ARISTO Slim 240 C-M
ACER seria TravelMate 291LCi
ACER TRAVELMATE 4050

Asus z9122N
ASUS M2400N
Dell D600
Dell D400
DELL INSPIRON 8600
Toshiba Tecra Centrino 1,5 G
TOSHIBA TECRA S1 PT831E-126PQ
Toshiba Satellite Pro M15-S405
TOSHIBA Satellite M45-S351
CLEVO M360C
Optimus MXM1400
HP NX9020
Hp Compaq NX 9030

który z nich questionmark.gif i nie zalezy mi na jakiesj super maszynei do gier, cos przecietnego do pracy
PMadej
zależy ile masz kasy ... napewno odradzałbym optimusa, aristo i clevo. A co z reszty wybrać ? kwestia gustu i tego co akurat ci jest potrzebne. Osobiście wybierałbym pomiędzy HP a Fujistu-siemens ponieważ niecierpie trackpointów w toshibach (może w tych modelach są touchpady ale nie chce mi sie szukać opisów). Jeśli więc toshiba to z touchpadem. na rynku teraz się liczą 4 firmy: HP Toshiba Dell IBM reszta ma sporo mniejsze udziały w rynku ale asus i F-S jest wg mnie godny rozważenia (tyle tylko, że FS sa strasznie drogie z tego co pamietam)
scanner
HP. Dlaczego? Bo po prostu lubię te firmę.
NIe zawiodłem się na ani jednym ich produkcie.

Mamy w firmie kilka notbooków serii 70 i 90, kilkadziesiąt drukarek, ploter, serwery, streamery i cholera wie co jeszcze i nie ma co narzekać.

Ostatnio jeden z nx'ów odmówił uruchomienie się, ale wystaczyło wyjąc i włżyć ponownie trwady dysk. Ot.. fanaberia...
Darti
Z Aristo (głośne po krótkim czasie), Optimusem (hmm - to oni produkują notebooki?) nie zaczynałbym współpracy - bez obrazki ale nie potrafimy klecić notebooków. Toshiby nie lubię bo spora część moich wykładowców to to ma.

Pozdrawiam smile.gif
ps. Dell, HP, Acer, Fujitsu-siemens - klasyka
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.