Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Katalog stron WWW
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
boya
Witam
Zrobiłem sobie własny katalog stronek WWW
prosze o ocene...a kto chce może się dopisać...

http://boya.ostrow-wlkp.net

pozdr.
Web-Fifi
Mi się podoba, stonowane barwy (a może barwa smile.gif ) tylko tło jakieś może inne questionmark.gif I co z kategorią SPORT questionmark.gifexclamation.gif winksmiley.jpg To na tyle.
boya
Kategoria SPORT dodana - możesz dodać link...
slash^
Brakuje mi:
- sortuj według...
- stronicowania we "wszystkie"
- przy większej ilości linków na stronie można się pogubić, zrób kolory raz 1 raz 2-gi

to tyle smile.gif
Vertical
Ten zielony.... nic poza nim nie ma. Dałbym trochę jaśniejsze barwy, ale za to więcej ich (jeden kolor to trochę za mało....)
Fipaj
Mi się podoba...

Chociaż możesz zrobić style switcher - zmiennik stylu na stronie... żeby samemu można sobie było zmienać kolor... na na przykład niebieski, czerwony. itp

9/10 - naprawdę kawał dobrej roboty, ale pomyśl o tym styleswiczerze
ano
To żart? Przecież tam nic, oprócz zielonego i czarnych ramek nie ma!? Rozumiem, że jest to wersja tekstowa strony ? winksmiley.jpg
Nie wystawiam oceny (bo nie ma co oceniać..), ale ogólnie słabo...
yavaho
Stanowczo za malo miejsca na slowa kluczowe podczas rejestracji strony.
Można wyszukiwać wpisujac nawet jedna literke - wtedy chyba wszystkie strony pokaze. Co do grafiki sie nie wypowiadam - bo jej nie ma.
strife
Witam,

Strona, skrypt spełnia zadanie mu wymierzone czyli katalogowanie stron www, więc nie mam zastrzeżeń do działania, oczywiście przydało by się kilka miłych niespodzianek - chociażby sortowanie. Co do wyglądu, to przydało by się trochę zmienić, stonować - niewiem, ale z zewn. mnie nie przyciąga.

Pozdrawiam!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.