Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [php] co powoduje ponowne wykonanie skryptu?
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
rml
witajcie,

problem jest dosc powazny i niestety nie taki prosty na jaki sie wydaje...

skrypt index.php wykonuje sie dwa razy - pomimo to ze nikt nie naciska refresh w przegladarce.

powiecie: ee - headers() - ale nie! to odpada, bo nigdzie nie uzyte... w zwyklych <head> tez nie ma refresh...

i jawi sie nam rzecz trudna smile.gif zupelnie nie wiem co z tym fantem zrobic... moze macie jakies pomysly?

jedyny trop jaki mi przychodzi do glowy to to ze caly skrypt jest oparty o *.inc i o include(), ale to chyba marny trop - bo co on moze miec wspolnego z ponownym wykonywaniem skryptu?

a poza tym - czy mozna ustawiac include() kaskadowo? czyli plik wsadzony includem, a w tym pliku jeszcze includy?

koncze przynudzac i mam nadzieje, ze macie jakis pomysl skad ta podwojna egzekucja... ja juz sie poddalem prawie...

pozdrawiam,
rml.
vala
fajny ten skrypt..... az mi gra guitar.gif
moze go pokazesz?smile.gif
rml
witam,

no wiec po trzech dniach walki - wygralem.

wiecie co powodowalo ponowne wykonywanie sie kodu? <body> z kolorem podanym z #... najlepsze jest to ze to bylo zupelnie poza znacznikami php... :/ alez powalone... ale cale szczescie juz wygrane smile.gif

pozdro,
rml smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.