Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Bieszczadzkie Anioły unoficialsite
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
boya
Zapraszam

Bieszczadzkie Anioły

pozdr.
Fipaj
Ładnie - tylko czemu na tabelkach?questionmark.gif

Zmień na divy
strife
Witam,

Ładna prosto wykonana strona. Tyle że => wywala 84 błędy... tongue.gif

Pozdro!
Vertical
A mi się strona podoba. Ładna, przejrzysta, niezbyt prosta i nie za skomplikowana.
PS. Nie patrzę na to czy szanowny validator raczy nie wywalić błędu, bo jeśli działa szybko i dobrze na każdej przeglądarce, to nie widzę powodu żeby jakoś to zmieniać
boya
spędziłem pół dnia nad tym aby firefox i ie oraz opera pokazywały mniej więcej to samo smile.gif...a za validacje wezmę się...ale jeszcze nie teraz :]
acztery
fajna, podobaja mi się te cienie na krawędziach tabel.. mało kolorów ale OK
boya
zawsze będzie czarno-biały w chwili wolnej zrobie jeszcze z 4 takie podobne które będą się rotować...
Strus
Cytat(boya @ 2005-04-15 21:18:22)
spędziłem pół dnia nad tym aby firefox i ie oraz opera pokazywały mniej więcej to samo smile.gif...a za validacje wezmę się...ale jeszcze nie teraz :]

Gdybyś nie używał tabel pisał zgodnie z XHTML-em i kożystał z CSS1 z pewnymi elementami CSS2 to nie trzeba by sprawdzać co jak gdzie wygląda, bo wszędzie by wyglądało tak samo smile.gif

Wizualnie strona mi się podoba, dziwnie wyglądają tylko te przerwy u góry obramowań menu.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.