Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: FTP z książkami [PL]
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
ramze
Znacie może jakiś serwerek z książkami w języku polskim, najlepiej o tematyce informatycznej. Tematyka jaka mnie interesuje to:

php
MySql
SQL
Oracle
Linux
Windows 2000
Sieci
Serwery
Apache
ASP
Zabezpieczenia sewerów
Flash

Phreak
Hack
Carding
Cracking

Marketing
Rysunek
Malarstwo
kompozycja
fotografia
Zarządzanie
Human Rsources
Pasywny dochód
Giełda

Reszty nie będę pisał bo już pozapominałem co mnie interesuje winksmiley.jpg.
kurtz
Cytat
Znacie może jakiś serwerek z książkami w języku polskim, najlepiej o tematyce informatycznej.
legalnymi ma sie rozumiec.
ramze
Może bardziej tak z przymróżeniem oka winksmiley.jpg ten serwer żeby traktował legalność książek.
scanner
Księgarnie otwierasz, czy bilbiotekę?
Poszukaj na eDonkey - dużo tam tego jest.
Seth
Servera nie ale moj qmpel ma stronke z kilkoma ksiazkami - www.ksiazki4u.prv.pl lub www.ksiazki.cvx.pl
Chyba cos sie znadzie po polsku.
ramze
szukam eMule, ale nic nie mogę znaleźć, kurde do żadnego polskiego serwera się podłaczyc nie moge bo chyba nigdzie indziej nie mozna sie spodziewać książek po polsku. Mam taki serwerek gdzie jest tego masa, ale transfer jest tylko góra 1,5 Kb, ściągam ale komp mój nie działa non stop wiec mozolnie to idzie. Jeżlei ktoś ma serwer który działa 24H na dobę to niech da znać to podam adres ftp (oczywiście na priv).
lisu
Uzyj Direct Connect (DC++), wejdz na polski serwer. Ksiazek jest potworna ilosc.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.