Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Sklep internetowy] www.szagri.snd.pl/wojto
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
wojto
Prosze o uwagi odnosnie napisanego przeze mnie do pracy magisterskiej sklepu internetowego.
Sklep mozna zobaczyc pod adresem: https://szagri.snd.pl/wojto/
Z poczatkowych zalozen sklepu, z powodu braku czasu, zostala zrealizowana tylko czesc.
Wiadomo, ze recenzenci zadko zagladaja do aplikacji magisterskich, a jesli tak, to tylko pobieznie sprawdzaja, czy wogole chodzi.
Z braku czasu pominalem takze rozne mniejsze zabezpieczenia.

dane do administracji, to:
login: admin
haslo: test

// ps. nie usuwajcie produktow i nie mieszajcie za duzo na wprowadzonych danych, bo nie chce mi sie za kazdym razem wgrywac nowej bazy. Prosilbym aby dodawac nowe produkty i na nich testowac, ale jak ktos mi usunie wszystko, to zabije winksmiley.jpg
i nie zmieniajcie praw admina

Za wszelkie konstruktywne uwagi z gory dziekuje.
mike
1. Bardzo ładny projekt graficzny, oba szablony.

1. Brak możliwości dodania do koszyka i pozostania na stronia (bez wchodzenia do takiego widoku: https://szagri.snd.pl/wojto/order,10.html)
2. Jak juz się kliknie kup i wybierze ilość to nie ma jak wrócić do przeglądanej kategorii, trzeba znów klikać w menu.
3. Brak efektu hover w najwyższym menu.

Poza wszystko ładne.

Ocena: 9/10.
Daimos
szablony bardzo przyjemne faktycznie smile.gif
przy robieniu kopii bazy danych:
Kod
2PHP Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource
Plik: /var/www/html/wojto/modules/admin/backup_database.php
Linia: 11
Zapytanie: Array

Kopia bazy danych
dr_bonzo
Cytat
ps. nie usuwajcie produktow i nie mieszajcie za duzo na wprowadzonych danych, bo nie chce mi sie za kazdym razem wgrywac nowej bazy. Prosilbym aby dodawac nowe produkty i na nich testowac, ale jak ktos mi usunie wszystko, to zabije winksmiley.jpg
i nie zmieniajcie praw admina

JA po takim oswiadczeniu spodziewal bym sie wlasnie tych zmian:D Utworz skrypt uruchamiany co np. godzine -- niekoniecznie z crona -- wgrywajacy baze od nowa.
Ace
taki maly szczegol...

jak wejde np: do panelu administracyjnego, pozniej wejde w np: liste uzytkownikow... to jak mam wrocic do spisu pozycji w administracji questionmark.gif Jesli link Panel Administracyjny - to prawda, ale kazdy w pierwszej kolejnosci szuka Linku WRÓĆ - zwykly java script:history.back(); wystarczy...

poza tym oprawa graficzna - swietna...
Ale takie szczegoly potrafia byc denerwujace... a poprawienie takich przejsc miedzy stronami nie zajmie tobie duzo czasu.

Jestem na TAK smile.gif
dabb
szablon jestdarmowydo sciagniecia z www wiec nie nowego
dr_bonzo
Menu po lewej: tekst jest za bardzo przysuniety do prawej krawedzi -- padding 0
Padding przydal by sie tez w centralnym panelu.
Tlo: powinno byc biale? ja mam szare (domyslnie). Pytam bo czesto ludzie zapominaja o tym (u nich dziala bo maja domyslnie ustawione na biale), a w tym przypdaku szare jeszcze by uszlo.

Pole logowania: usun ten domyslny login, lub JS em czysc pole
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.