Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z Krasnalem
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Musashi
Witam!
Zainstalowałem Krasnala w wersji 2.7 i jest on uruchomiony. Na pasku zadań pojawia się zielone piórko i komunikat o tym. Jedankże obok pojawia się także ikonka sygnalizatora drogowego z czerwonym światłem i nie wiem dlaczego tak jest. Nie wiem także jaka jest nazwa użytkownika i hasło gdy łączę się z WinMySQLAdminem (http://127.0.0.1/phpmyadmin/). Proszę o podanie loginów i haseł programów dostępnych w Krasnalu. Jeżeli to możliwe proszę także o link do jakiejś stronki jak obsługiwać programy będące częścią Krasnala.

Dziękuję,
Krzysiek
rabit1111
Nazwa uzytkownika to root lub krasnal a haslo to poprostu krasnal, przynajmniej tak jest u mnie.
asterix1983
a jakby to nie poskutkowało to po prostu włącz mysql monitor try czy jakoś tak i włącz tam usługe mysql'a
Musashi
Powyższe hasła nie działają. Gdy kliknę ikonkę "sygnalizatora drogowego" prawym i wybiorę Win NT -> Start the Service pojawia się komunikat "Fails to start the Service. Please wait 30 seconds to try again".

EDIT
Czy przyczyną może być Firewall?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.