Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] moja stronka prywatna
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Daimos
szykuje stronke na ktorej beda moje prace w php, grafiki itd.
taka stronka prywatna bedzie.

Layout jeszcze moze w 100% nie skonczony, ale juz prawie, zalezy mi na szczegolowej ocenie i wypowiedzi, co poprawic co dodac itd. smile.gif z gory dzieki wielkie:

Layout 01

ps. screen minimalnie w gorszej jakosci niz orginal smile.gif
slash^
Na moje oko to strasznie pusto...

Wydaje mi sie, że przy takim układzie przy wiekszej ilosci tekstu bedzie sie wszystko zlewac...
Daimos
pod tekstem: jakies informacje, bedzie jeszcze masa rzeczy, statystyki, linki itd. jakies obrazki tez sie znajda, na razie tak tylko screena walnalem smile.gif
slash^
No jeżeli tak, to po co wystawiac niepełna wersje do zjechania ze jest kiepska? smile.gif w czym to ma pomoc? smile.gif jak juz chcesz pomysly/sugestie to powinienes podac calosc (namalowac przynajmniej jak bedzie wygladac) a teraz nie ma co oceniac

Pozdrawiam
Fipaj
Brzydkie...

Pokaż kod, validator itp
revyag
Widać że pomysł na stronę masz, tylko że to co pokazałeś sprawia wrażenie niedokończonego. Na połowie strony nic nie ma, wygłąda to źle.
Chewolf
Cytat(buffalo soldier @ 2005-04-27 21:56:00)
pod tekstem: jakies informacje, bedzie jeszcze masa rzeczy, statystyki, linki itd. jakies obrazki tez sie znajda, na razie tak tylko screena walnalem smile.gif

Nic nie ma narazie... jak bedzie gotowe i na twoj gust dobrze zrobione... to wtedy daj do oceny. Jak narazie jest to bez sensu.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.