Na samym początku zaznaczę, że nie mam wiele wspólnego z php i sql, głównie z takiej przyczyny, że przydaje mi się to jakoś raz na dwa lata

Mam taki mały, prosty skrypcik do formularza, wszystko wydaje się być ok tylko chyba wpisuję złe polecenia do wykonania tego...nie wiem, przeszukałem kilka portali z pomocą, ale nie bardzo wiem o co pytac w wyszukiwarkach, jak patrzyłem inne kody towygląda to tak samo i działa więc nie bardzo wiem co jest źle tutaj...
<? $dbh = mysql_connect (\"localhost\", \"jakasbaza\", \"password\") or die ('I cannot connect to the database because: ' . mysql_error()); $db_name=\"jakasbaza\"; $wysl= \"CREATE TABLE `$_POST[nick]` (' . ' `Nick` VARCHAR( 30 ) DEFAULT `$_POST[nick]` NOT NULL , ' . ' `GG` INT( 9 ) DEFAULT `$_POST[GG]` NOT NULL , ' . ' `PlanetaG` VARCHAR( 10 ) DEFAULT `$_POST[planetag]` NOT NULL , ' . ' `Kolonia1` VARCHAR( 10 ) DEFAULT `$_POST[kolonia1]` NOT NULL , ' . ' `id` INT( 3 ) NOT NULL AUTO_INCREMENT , ' . ' PRIMARY KEY ( `id` )' . )\"; ?>
Formularz jest jak widać na GET, ma tworzyć oddzielne tabelki, dla każdego wypełnionego

Będę wdzięczny za sugestie

---
Prosze uzywac [php] do umieszcznia kodu php
hwao