Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] proszę o ocenę
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
domanxp
www.gkt.com.pl
Prosze o pomoc jak poradzic sobie z taka iloscia bledów ? w walidatorze sporo ich wyskoczylo ? czy wszytkie trzba recznie poprawiac ? chialbym wprowdzic zmianki graficzne w jakim kieruku mami isc biggrin.gif ?
trucksweb
jak dla mnie to jest to wszystko za ciemne- ladne logo i lewe menu:)
troche tabelka sie rozwala pod niektorymi podstronami:http://www.gkt.com.pl/reklama.php

-uzywam firefoxa

w jakim kierunku??hmmzrob to troche jasniejsze, zdjecia nie skanuj w ten sposob bo to zle wyglada, reszta jest ok.

5/10 (za tlo-czarne dry.gif )
domanxp
jakie zdjecia ? chodzi o te otoczki wkolo fotek questionmark.gif co jest nietak z fotami questionmark.gif
trucksweb
chodzi dokladnie o te: http://www.gkt.com.pl/newsgkt.php, blade, i chyba saknaowane na kolanie tongue.gif
domanxp
Te foty niestety takie musza byc. Pomijajac juz to szukam porad jak zredukowac bledy na stronie czasmi zdarza sie tak ze strona na kazdym komputrze wyglada inaczej mozna cos z tym zrobic ?
Vertical
Validator
A DOCTYPE to co? Koza zjadła? smile.gif
Oprócz tego 278 błędów to trochę za dużo...
domanxp
mad.gif OKi wiem ze sa blady nikt niemusi mi tego uswiadamiac> Od poczatku szukam tylko i wylacznie sposobu aby ich bylo mniej lub wcale> Te blady wszytkie samemu recznie trzeba popawiac ? czy mozna automatycznie ? moze jest jakas aplikacja ktura ulatwi porawe bledów ?
Vertical
Wątpię, by był taki program, bo to, jak strona ma wyglądać po usunięciu błędów zależy od Ciebie. Podobnie jak nie ma programu do usuwania Errorów z php
kowal1122
ja sądze że stronka fajna

ocena 8,77/10 smile.gif
plewa
A mi tam sie podoba smile.gif

*Tylko trochę za wolno sie ładuje. Zastosuj jakąś kompresję plików graficznych lub poprostu wywal grafikę z menu.
yavaho
Co do bledow to ty je zrobiles i ty musisz je poprawic. Ponizej masz przykladowy kod umieszczania obiektow z flascha, ktorego nie czepia sie validator.
  1. <object type="application/x-shockwave-flash" data="flash.swf" width="770" height="100">
  2. <param name="movie" value="flash.swf" />
Zablokowales prawy klawisz myszy, ale chyba wiekszosc internautow juz sobie z tym poradzi i skopiuje to co chce.
To przenikanie ze strony na strone troche opoznia poruszanie sie po stronie.
W dziale Tuning silnika strona sie rozjezdza.
No i ta wiedza na temat tuningu w opisach w dziale Tuning - postaraj sie tam zamiescic jakies tresci zaczerpniete z fachowej literatury napisane przez ludzi ktorzy zajmuja sie zawodowo sportem samochowym lub rasowaniem silnikow.
jono
ten falujący napis w menu psuje wszystko...
Majdan
Co do validatora to będzie dużo pracy, raczej "nic" Cię nie wyręczy.
Najlepiej od razu, w czasie tworzenia sprawdzaj czy coś się nie wkradło i systematycznie poprawiaj.
Po błędach widzę, że do XHTML duuużo brakuje. Jeżeli używasz atrybutów takich jak bgcolor, align, language i brakuje cudzysłowi to musisz się ostro "przestawić" i zwrócić więcej uwagi, bo teraz jak sam widzisz dużo się trzeba namęczyć, aby to poprawić...
_Mateo
No ja uważam że tło i wogóle wszystko jest ok - do tuningu aut to chyba pasuje. Jednak to menu jakoś do mnie nie przemawia. Mnie również pod FireFoxem rozjeżdza się tabelka na stronce Reklama.

Ocena: 6/10

Pozdrawiam, Mateo
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.