Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Najlepszy CMS
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania > Systemy portalowe i CMS'y
Login
Witam!
Jaki jest według was najlepszy CMS, jego zalet i wady
Nievinny
ezPublish www.ez.no
jaroman
Cytat(Login @ 2005-05-28 05:33:23)
Witam!
Jaki jest według was najlepszy CMS, jego zalet i wady

!) Durne pytanie.
2) Najlepszy pod jaki wzgledem i do czego ma byc zastosowany?
Login
słyszałem kilka wersji o różnych najlepszych CMS'ach, a jakie jest wasze zdanie jeśli biorąc pod uwagę elastyczność i funkcjonalność
antoncad
Witaj Login!
Najlepszym cms'em jest CMS własnego autorstwa!
Może tak napisze:

1.php-Nuke
2.Post-Nuke
3.sPaiz Nuke
4.e107
5.Xoops

Osobiście korzystam z jedynki czyli php-Nuke, ale polecić mogę ... i sądzę że jest najlepszym => ten oto scrypcik: typo3

Typo3
jest freecznym systemem zarządzania treścią serwisów internetowych.
Diablos
Nigdy nie spotkałem sie z opinia, ze jPortal jest dobry smile.gif Posiada on az tak duzo bledów ? Czy są tego inne przyczyny ?
Liko
Bo jPortal nie jest CMS'em od tego trzeba zaczać. Pozatym jPortal był pisany niesluchludnie. Napewno ma błędy czy dużo? Można o tym prowadzić długą dyskusje. Nie jest najlepszy pod względem wydajności oraz możliwości. Jest to prosty system portalowy bez zbędnych wodotrysków, ale brakuje mu kilka ważnych i przydatnych rzeczy. Jednym słowem jPortal jest dobry dla strasznie początkujacych, którzy nie widzieli na oczy nigdy CMS'a.
Login
też słszałem dużo krytyki na temat jPortal.
A php-Fusion? To podobno jest jeden z najlepszych: łatwa obsługa i instalacja oraz cały czas się rozwiaja
Kas
Najlepszy to jest Mambo - bez dwóch zdań.
_Mateo
Prawdopodobnie wybrałbym Mamboo lub eZ. Ten drugi jest skomplikowany oraz ma ogromne wymagania, ale potrafi obsłużyć ogromną ilość danych, jest raczej na wieksze serwisy.
aleksander
Pytanie powinno brzmieć:

"Jaki CMS jest odpowiedni do moich potrzeb które kształtują się następująco:"

Zamykam nie widze sensu w topicu o subiektywnych ocenach.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.