Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Gdzie jeździcie na wakacje?
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Mac
Gdzie jeździcie na wakacje? Za granice? Czy w Polsce?
dvc
o ile będę miał wakacje - czytaj urlop, wróce do domu na mazury biggrin.gif
dokładnie nad Jezioro Jeziorak smile.gif
hyper
Na szczęście nie muszę się wybierać daleko na mazury ;-)

W tym roku planuje sobie trochę pożeglować, a także wyjechać nad
morze na kilka dni.
Mac
NARESZCIE SĄ JUŻ WAKACJE :!: :!: :!: smile.gif
smile.gif
GeoS
Jak dla kogo sad.gif
Mac
Cytat
Jak dla kogo sad.gif

Też prawda, ale trzeba się cieszyć, że są już wakacje (nie zależnie czy te wakacje naprawdę mamy czy nie) :wink: smile.gif
smile.gif
antyqjon
Góry, góry, polskie góry... W te wakacje jadę na podbój Karkonoszy. A ktoś jeszcze jedzie w góry?
eXtreme
a ja do babci 8)
Seth
"Do babci to tak jak ja pewnie sie u niej spotkamy" winksmiley.jpg smile.gif (Cytat z Cow & Chicken winksmiley.jpg)
Mistycus
Cytat
a ja do babci  8)
Podobno masz 82 lata :wink:
Sir Blade
Cytat
Cytat
a ja do babci  8)
Podobno masz 82 lata :wink:

skoro ma tyle lat i przed kompem siedzi to nic dziwnego... :wink:
ramze
Ja jadę rowerkiem nad morze.Siakieś 300 Km. To nie jest dużo w zeszłym roku rowerem we francji byłem z kumplem w mieście Diepp, Reims, Soulac i La Boul. Gorąco polecam taki sposób spędzania wakacji, wspaniałe doznanie i przeżycie na całe życie. I w dodatku tanie :wink: jak na tak długą podróż 4 tygodnie za 500zł. I co, to zły wynik.

Zmieniłem tego posta dodając tekst pod spodem

Wyjaśniam ci gajcy2, że do Francji i spowrotem przez te 4 tygodnie ponad 2500 kilosów zrobiliśmy. (około 100 dziennie)
GeoS
Tylko 300 KM. Moj rekord na bike'u, to jednodniowa wycieczka z kumplem do Warki i spowrotem (do Wawy) - jak chowalem rower mialem 160 KM z groszami smile.gif

A po egzaminach i po zebraniu funduszy wsiadam na nowy sprzet smile.gif To dopiero bedzie zajawka, chyba przez miech nie bede ssiadal z roweru smile.gif
Mac
Cytat
Tylko 300 KM. Moj rekord na bike'u, to jednodniowa wycieczka z kumplem do Warki i spowrotem (do Wawy) - jak chowalem rower mialem 160 KM z groszami smile.gif

A po egzaminach i po zebraniu funduszy wsiadam na nowy sprzet smile.gif

Auto? :wink:
Ale jak przeczytać dalej to:
Cytat
To dopiero bedzie zajawka, chyba przez miech nie bede ssiadal z roweru smile.gif

pierwsza wersja odpada smile.gif
smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.