Mam problemik

Cytat
katalog stron - zgłoś strone
Niestety baza danych jest chcwilowao niedostępna. Spróbój jeszcze raz (np. za godzine) . Jeżeli problem będzie się powtarzał zawiadom o tym webmastera
Niestety baza danych jest chcwilowao niedostępna. Spróbój jeszcze raz (np. za godzine) . Jeżeli problem będzie się powtarzał zawiadom o tym webmastera
grzebałem w sql kopiowałem inne pliki (nie wiem czy trafnie) ale nie chce działać. A w kodzie modułu jest tylko
<? function check_form_data() { if($pass_<>'' AND $_pass_<>'') { if($pass_<>$_pass_) $err[1] = 1; } else { $err[0] = 1; } if($cat1=='no') $err[2] = 1; if($title=='') $err[0] = 1; if($text=='') $err[0] = 1; if($url=='') $err[0] = 1; if($text_l>200) $err[3] = 1; $error = 0; if($err[0]==1) { $error++; } if($err[1]==1) { $error++; } if($err[2]==1) { $error++; } if($err[3]==1) { $error++; } if($err[4]==1) { $error++; } if($error<>0) echo '<br><br><center>[<a href=\"javascript:history.back();\">wstecz</a>]</center><br>'; if($error==0) return 10; } function add_link() { if(check_form_data()<>10) { } else { $cat = '-'.$cat1.'-'.$cat2.'-'.$cat3.'-'; $query = \"INSERT INTO $links_b_tbl VALUES (NULL, '$cat', '$title', '$text', '$url', now(), '$pass_', '$mail', 0, '', '5', '$REMOTE_ADDR')\"; if($result) { echo 'Twoja strona została już dodana do bazy danych zanim jednak zostanie wyświetlona musi zostać zatwierdzona przez administratora. Gdy się to stanie zostaniesz poin ormowany o tym fakcie emailem.'; } else { echo 'Niestety baza danych jest chcwilowao niedostępna. Spróbój jeszcze raz (np. za godzine) . Jeżeli problem będzie się powtarzał zawiadom o tym <a href=\"mailto:jaco@g3.pl\">webmastera</a>'; } } } ?>
To wszystko co dotyczy dodawania stron do katalogu.
P.S nie kopiowałem panelu admina