Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Życie za piwo
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Puciek
Ostatnio mnie nie było (nikt nie zauważył ale to normalne ;P)

Byłem na jurze - gdzie jedna z historii jest nader doprowadzająca do wyskoku żyłek ;P

Siedzimy sobie pod 10 m skałą (na którą jest leciutkie wejście od boku) i sączymy złocisty nektar bogów, nagle qmpel załążył się ze mną że za piwo nie wejdę na ta skałę od strony stromej (bez zabezpieczeń, czepaków itd).
DeyV
połączenie: góry, wspinaczka, i piwo... Bez komentarza... Ciekawe co na to Panowie z GOPR'u
Puciek
czkeam dalej bo to niekoniecznie jest dobra odpowiedź (znzacze że to tylko jedno piwo)
Jabol
jedno muwisz? Ja znam takie piwo. Mocne. Jedna butelka to jest 1 litr 9.1 %.
kurtz
Cytat
Ostatnio mnie ...
bez urazy ale czy czasem lepiej nie jest nic nie mowic niz paplac?..

dawniej do hydeparku trafialy ciekawsze - ostatnio cos poziom jakby opada..
Puciek
Cytat
Cytat
Ostatnio mnie ...
bez urazy ale czy czasem lepiej nie jest nic nie mowic niz paplac?..

dawniej do hydeparku trafialy ciekawsze - ostatnio cos poziom jakby opada..

I tu trafiłeś w sedno - poziom opada tak drastycznie jak wzrasta temperatura za oknem, ale i tk nikt nie kwapis się na coś ambitnego.
kwiateek
Skoro sie zalozyles i dales ankiete na forum to jest to rownoznaczne z tym ze Ci sie udalo wiec po co ta ankieta? Jesli by sie nie udalo najprawdopodobniej bylbys R.I.P. Nie wiem co chcesz przez ten temat zyskac ale na pewno w moich oczach nie staniesz sie bohaterem bo takie zachowanie to dziecinada.
Puciek
byłem ciekaw waszego osądu.
spenalzo
Cytat

No cóż. No comments :-| Na szczęście jak ja sobie wypiję (co i tak się bardzo żadko zdarza) to aż takie głupoty mi nie przychodzą do głowy winksmiley.jpg
BTW: Ludzie różne rzeczy po alkoholu robią, często zdarza się że tracą kontrole nad swoimi słowami i potrafią bardzo człowieka zranić...
scanner
Cytat
Kicha i dziecinada.
Cytat
tracą kontrole nad swoimi słowami i potrafią bardzo człowieka zranić...
Takich ti się ignoruje lub zamyka w lodówce, z której uprzednio wyciągnęliśmy cały szron.
Puciek
a teraz chwila prawdy - udało mi sie smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.