Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Strona
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
marlonk
Strona jest jeszcze w budowie. Ale znaim ja skoncze a do tego jest jeszcze dluga droga chcialbym poznac wasza opinie na jej temat. Wole poznac wasze zdanie teraz kiedy jeszcze moge cos zmienic i nie jest tego duzo.
Uklad dzialow, kolorystyka i uklad ogolny strony w mojej wyobrazni nie ulegnie zmianie. Wiec na ten temat mozecie wyrazic swoje zdanie.

Jak zwykle jestem zwolennikiem konstruktywnej krytyki wiec jesli ktos z was bedzie chcial napisac ze strona jest do bani to prosze o jakies racjonalne i rozsadne uzasadnienie.

http://www.marlonk.netstrefa.com.pl/Strona/
kowal1122
troche banalna kolorystyka ale układ strony do mnie przemawia jest ogólnie dobrze i widać co jak i gdzie... działy jak widze jeszcze nie dopracowane ale nie jest źle!
chmolu
Cytat
ale nie jest źle

To prawda - jest tragicznie.

Układ, kolorystyka, czcionki - wszystko źle dobrane, mało estetycznie, mało nowocześnie, po prostu do bani.
revyag
Uwagi:
- kolory -->szary może być, pod warunkiem że jego odcienie są dobrze dobrane, trzeba by nad tym popracować
- menu po lewej stronie-->obrazki i napisy nie są w jednej linii, efekt jest co najmniej fatalny, dużo dobrych menu w takim układzie znajdziesz tu
- czcionka-->według mnie to najbardziej odrzuca od strony.Taka czcionka wygląda bardzo źle, w ogóle nie powinna być stosowana przy tworzeniu strony. Zmień na Verdanę lub Tahomę, od razu zobaczysz różnicę
- dolne menu bym wyśrodkował
- sprawdzałeś jak wygląda strona pod pod innymi przeglądarkami ?

//Testowane firefox 1.5
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.