Witam,
od jakiegoś czasu realizuje swój ukochany projekt do którego mam wielkie aspiracje i plany, na razie jest zrealizowane w zasadzie kompletne 2/3 projektu bo jeszcze będą dla firm możliwość zakładania sklepów internetowych i komisów integralnych z baza. Codziennie coś dopisuje poprawiam i udoskonalam. W zasadzie jeśli chodzi o możliwości skryptu to to co widać to 1/3 bo jest to już w zasadzie automat który ciągle rozbudowuję.

Jak wszystko ukończę zamierzam wydać trochę pieniędzy na kampanie i poważnie promować projekt, obecnie wszystko już działa i w "praniu" wychodzą zawsze wszystkie plamy, które poprawiam. Nie chciałbym aby po wydaniu kasy na kampanie reklamową wyszła kicha pokroju ebay.pl gdzie coś nie działało, czegoś nie było itd.

Dodatkowo zaprojektowałem system partnerski dla posiadaczy stron www, jeśli ktoś chce mieć na swojej stronie ogłoszenia to może sobie łatwo, bez reklam i za darmo je wstawić. Na razie 3 komponenty ale jeszcze 2 na pewno przybędą(dla miast, województw i wyszukiwarka) dział "Dla partnerów" i "Partnerzy"

Staram się aby obsługa była lekka i raczej instynktowna. Mam masę pomysłów które powoli wdrażam w życie. Nie od razu Amerykę zbudowano ale staram się jak mogę smile.gif

PS. oceny proszę argumentować, przynajmniej jednym zdaniem, czym więcej zdań tym lepiej. Bo wtedy wiem komu co pasuje, komu nie, i jakie wyciągać wnioski czy w ogóle jakiekolwiek wnioski wyciągać.

Pozdrawiam, jak ktoś ma jakieś bardzo ciekawe propozycje i zna się na swoim fachu to chętnie porozmawiam sobie na gg 2503742 smile.gif

http://isu.pl