Pozdrawiam i życzę wszystkim Zdrowych i Wesołych Świąt Bożego Narodzenia i Szczęśliwego Nowego Roku.
Balas
23.12.2005, 20:18:14
Top do bani, wogole nie pasuje do reszty, i to poziome menu :/ tez jakies takie dziwne
Napis "Ważne informacje:" brzydko wyglada, zmien kolor na czarny.
I jeszcze podswietlenia linkow (tam gdzie sie tlo zmienia ale nie chodzi mi o menu ) dziwnie wygladaja jak sie cala komorka nie podswietla (chociaz na wysokosc)
kowal1122
25.12.2005, 00:14:09
do bani tak jak mój poprzednik...
takie strony nie mają stylu i wogule mi sie nie podoba!
vihoo
31.01.2006, 19:38:08
W swoim dążeniu do doskanałości postanowiłem wystawić moją idealną stronę dla Waszych oczu. A teraz na poważnie: Nie mam zmysłu artystycznego, ale dzięki Waszym uwagom doszedłem do (moim skromnym zdaniem) jako takiego stanu layoutu. Chciałbym Was jeszcze raz prosić o zerknięcie krytycznym okiem na stronkę i żebyście napisali co by tu zmienić aby było choć trochę lepiej. Z góry dzięki za przeczytanie posta i za ewentualną pomoc. Stronka: Wejherowo - serwis informacyjny. Pozdrawiam i życzę powodzenia.
TomASS
31.01.2006, 22:57:00
Ogólnie nie jes źle, troszkę pracy i będzie "git": 1. Kolor przycisków "strona główna", "aktualności"..... nie pasuje do reszty 2. Za duży top - u mnie 50% miejsca 3. Po co Ci tam google? Jak ktoś chce googla to wejdzie na www.google.com 4. Rozszerz to na całą stronę a nie tylko na środek 5. Jakoś nie bardzo pasuje mi napis "Wejherowo - centrum informacji"
Ale nie jest źle - popracuj troszkę i daj znać jak idzie Powodzenia
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.