Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Beznadzieja roku
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
spenalzo
Ludzieee!
Trzymajcie się z daleka od Unreal Tournament 2003. Nie wiem czy ktoś pamieta pierwsze UT, miało ono dobrą grafikę i wspaniały, niepowtarzalny klimat (chodzi mi o grę z botami).
UT2003 natomiast jest największym gniotem w jaki grałem od dawna... Jest nudny jak flaki z olejem, ładuje się tygodniami, nagrzewa procesor do 50 stopni a w zamian nic nie daje!!!
Napiszcie przed jakimi grami i programami jeszcze się trzeba wystrzegać.
itsme
Windows 95/98/ME/2000/XP - to sa wirusy:
:arrow: mulą kompa
:arrow: zajmują pamięć
:arrow: szybko się rozpowszechnia
:arrow: zawiesza kompa
:arrow: usuwa pliki
:arrow: zneca sie na uzytkownikiem
:arrow: i na domiar złego musimy za to zapłacić (czasami)
BzikOS
:arrow: i używać
[Regis]
Winda to najgorszy wirus, bo jak chcecie usunac, to bez formata ani rusz smile.gif aaevil.gif
wassago
a wracajac do UT 2003 to ta gra SUXXX jak zreszta wszystkie czescie UT:P q3a jest lepsiejsze:P
BzikOS
Cytat
q3a jest lepsiejsze:P

Powiedziałbym nawet najlepsiejsze smile.gif
DeyV
BYŁ TYLKO 1 DOBRY UNREAL - JEDYNKA.
Wielekie litery zamierzone winksmiley.jpg
scanner
ke?
A co to Unreal?
I z czym to się je?
To je gra?

Heh... zadna gra nie powaliła mnie tak na kolana i nie przykuła do komputera na tak długo, jak Robbo I/II, Fred i kultowa Lasermania - ale to są czasy 8bitowego Atari..

Teraz to tylko festiwal tandetnej kolorowej maskarady.
Szczególnie jeśli chodzi o nawalanki.
BzikOS
Tiaaa, Robbo kiedyś przykuło mnie do TV na 13h winksmiley.jpg

Ciekaw jestem ilu forumowiczów pamięta tą grę...

A co do:
Cytat
Teraz to tylko festiwal tandetnej kolorowej maskarady.
Szczególnie jeśli chodzi o nawalanki.

Zgadzam się ale z wyłączeniem q3a winksmiley.jpg
scanner
Cytat
Tiaaa, Robbo kiedyś przykuło mnie do TV na 13h
13h ? Co to jest ? nad RobboII siedziałem z 4 dni bez wyłaczania atarynki, bo nie było save'a - wakacje, spałem po dwie trzy godziny. Kto teraz wytrzyma tyle nad gra w zasadzie logiczną?
BzikOS
Cytat
13h ? Co to jest ? nad RobboII siedziałem z 4 dni bez wyłaczania atarynki, bo nie było save'a - wakacje, spałem po dwie trzy godziny. Kto teraz wytrzyma tyle nad gra w zasadzie logiczną?

Hehe, na 13h się skończyło, bo tyle czasu zajęło mi przejście jej, ale gdyby się wydłużyło to siedziałbym dalej, aż bym ją albo siebie wykończył winksmiley.jpg
kurtz
Cytat
. Kto teraz wytrzyma tyle nad gra w zasadzie logiczną?
robboII? dla mnie to byla gra zrecznosciowa... hm ;)

pozdrawiam
scanner
Zręcznościowo to się uciekało przed robalami smile.gif
Logicznie szukało się najkrótszej drogi do celu smile.gif
Szczav
Cytat
Cytat

Nie bluźnić mi tu angrysmiley.gif UT RULEZZZ :!:
spenalzo
Cytat
Nie bluźnić mi tu angrysmiley.gif UT RULEZZZ :!:

Dokładnie!!!
Ja się do Quake'a zniechęciłem po pograniu sobie w Q2 - też beznadzieja.
Dodam, że chodzi mi o GRĘ Z BOTAMI nie przez sieć. W tej konkurencji UT nie ma sobie równych! Nie wiem, ale jeżeli dobrze pamiętam, to w Q3 nie ma możliwości grania samemu z botami - to jak nie mam sieci to mam sam do siebie strzelać?questionmark.gif?
Ale UT2003 - dno + 1 metr mułu!

Lekko rozczarowało mnie także SimCity 4 - owszem grafika wspaniała, ale przy większych miastach Athlon 2200 i 512RAM to za mało aby dąło się grać... Szkoda, bo jestem wielkim fanem całej serii SimCiy. Ale tak czy tak dla mnie to jest najlepsza strategia! Pamieta ktoś jeszcz SimCity classic i te wielkie emocje :-) przy graniu?
Sir Blade
Na atari to zadadzila montezuma, twilight zone, bulder dash no i ekstra wyscigi road race( z mozliwosci save wynikow na koncu tasmy) :wink:
a zapomnialem dodac strip poker z kasety - cale 16 minut wgrywania smile.gif

a powracajac do glownego tematu to najwiekszym syfem jest neverwinter nights - brak klimatu, podobna do rabanki typu diablo II. Ganiam sam po lesie, nie uzywam magii i wszystkich rozwalam a w baldursie takie rzeczy nie przechodzily.
spenalzo
Ja nigdy nie lubiłem gier typu Diablo czy Heroes Of Might And Magic - jak dla mnie wybitna strata czasu. Najbardziej lubię strategie typu Simcity czy RollerCoaster Tycoon oraz symulatory typu Apache/Havoc (rewelacja!) i wyścigi (NFS3 i 4 Rulez).
Aha, przypomniało się - jeżeli chodzi o grę w sieci (i nie tylko) to dobry jesyt jeszcze Half-Life.
wojtek
Cytat
Nie wiem, ale jeżeli dobrze pamiętam, to w Q3 nie ma możliwości grania samemu z botami - to jak nie mam sieci to mam sam do siebie strzelać????

W q3a jest taka mozliwosc.. Ale najlepsza jest gra przez neta ;) Robisz sobie jakis skrypcik php etc i nagle na 30min sobie wyskakujesz na q3 :) (no chyba ze juz w noc, wtedy zostajesz na dluzje ;p)

Co do innych gier, oj duzo tego bylo.. Od poczatku bylem maniakiem serii Heroes (glownie II), Collin II tez byl niezly, Anno 1603 no i niesmiertelny SWOS :D To te co mi do glowy przychodza teraz ;)
Nalfein][WR
Cytat
Cytat

Najnajlepsiejsze jest Tribes 2. Dlaczego? Tutaj macie wyczerpujaca odpowiedz. Jak zagracie z powiedzmy 60 chlopa w druzynach na jednej mapie na modemie to odczujecie dlaczego tongue.gif Potem dopiero wszystkie masówki utekowane i klejkowate razem wziete. Jak ktoś myśli inaczej to znaczy, że jeszcze nie widział tego systemu w akcji.
Szczav
Cytat
Lekko rozczarowało mnie także SimCity 4 - owszem grafika wspaniała, ale przy większych miastach Athlon 2200 i 512RAM to za mało aby dąło się grać... Szkoda, bo jestem wielkim fanem całej serii SimCiy. Ale tak czy tak dla mnie to jest najlepsza strategia! Pamieta ktoś jeszcz SimCity classic i te wielkie emocje :-) przy graniu?

Jak Godzilla łaził mi po dzielnicy willowej? Wole krwiste strategie (Medieval) a w SimCity niestety nie było za dużo ofiar (chyba że obudził się wspomniany jaszczur).
spenalzo
Cytat
Jak Godzilla łaził mi po dzielnicy willowej? Wole krwiste strategie (Medieval) a w SimCity niestety nie było za dużo ofiar (chyba że obudził się wspomniany jaszczur).

Ofiar było i to sporo, ale w wyobraźni -trudno, żeby przy każdym wdepnięciu potworka ekran na chwilę robił się czerwony i coś po nim ściekało :-D
scanner
Atari -> Rampage!
Sir Blade
Cytat
Atari -> Rampage!

hmmmmmmmmmmmmmm smile.gif

dla mlodych pare fotek z zajeb.... grafika. nie to co teraz marne q3 i ut smile.gif
http://www.ataritimes.com/computers/review...ev_rampage.html
scanner
Uuaaaaaaaa....
Normalnie musze sobie emulator znowu zainstalowac...
Sir Blade
wiedzialem, ze sie napalisz smile.gif tylko zostaw lodowke w spokoju smile.gif
ramze
A pamiętacie taką fajną grę na atari, hcodziło się żabą przez ulicę a potem skakało się przez wode i trzeba było wskoczyc do dziury bo inaczej abo z żaby by się zrobił placek na jezdji albo by się utopiła albo by ja zjadł krokodyl.
Sir Blade
FROGS albo FROG smile.gif
LeWaR
Cytat
Tiaaa, Robbo kiedyś przykuło mnie do TV na 13h winksmiley.jpg

Ciekaw jestem ilu forumowiczów pamięta tą grę...

taaa, na pc muzyke puszczało się z kasety magnetofonowej biggrin.gif
Sir Blade
do tego dochodzil magiczny przedmiot COVOX smile.gif
FiDO
łee tam i tak C64 rulez winksmiley.jpg
dragossani
Na ośmiobitowcach najbardziej podobał mi się Archon. Ktoś pamięta?
scanner
Cytat
Archon. Ktoś pamięta?
No ba.. Jeszcze pytasz?
A skoro juz sie zrobił totalny offtopic:
Jet Set Willy - komu to coś mówi?
dragossani
http://www.idn.org.pl/users/lesz/legend/inne.html
Aż się łezka w oku kręci. :wink:
Seth
A pamietacie Pitfala :]
Fo
nie no jak tak mowicie ... o tym wszystkim i widze nawet fajne zroodla to zaraz sobie chyba emulator jakis zamontuje biggrin.gif mhm nigdy wczesniej w takie gierki jak dostalem kompa nie gralem ale .. mmnniam jakos chyba sie nie powstrzymam... mnnam...
Sir Blade
Cytat
nie no jak tak mowicie ... o tym wszystkim i widze nawet fajne zroodla to zaraz sobie chyba emulator jakis zamontuje biggrin.gif mhm nigdy wczesniej w takie gierki jak dostalem kompa nie gralem ale .. mmnniam jakos chyba sie nie powstrzymam... mnnam...

wlasnie przemiarzam usa w grze road race smile.gif
BzikOS
A kto nie grał w River Raid ? smile.gif
Sir Blade
Cytat
A kto nie grał w River Raid ? smile.gif

nawet w salonach byl ale chyba od 51 poziomu smile.gif (waskie gardlo)
[Regis]
Ech... Az mi sie moja Amisia 500 przypomniala smile.gif P.P. Hammer, Swiv (albo Sviw - juz nei pamietam tongue.gif ) itp... smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.