Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: http://www.business.strefaszkolen.pl
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
decu
szkolenia, kursy, szkolenie, kurs
pawel_k
zle kodowanie polskich znakow (hmm... wlasciwie to brak kodowania), html z epoki kamienia lupanego...
mike
Failed validation
Cytat
Sorry, I am unable to validate this document because on line 11, 57, 59-62, 66-72, 84, 92, 101-104, 139-140, 145  it contained one or more bytes that I cannot interpret as utf-8  (in other words, the bytes found are not valid values in the specified Character Encoding). Please check both the content of the file and the character encoding indication.

Naucz się HTML'a albo przestań się nim posługiwać i zleć to komuś innemu. winksmiley.jpg
Pigula
za skladnie juz oberwales wiec ja opisze co sadze o wygladzie.
strona mi sie na pierwszy rzut oka spodobala jak juz odkrylem jakiego uzywales kodowania tongue.gif przejzyste top ladny wiec nie jest zle, ale zaczalem klikac po linkach i sie zaczela klikam np. na wyjzady integracyjne i sie pojawie dodatkowo home i juz mam 4 linki a nie 3 jak bylo na poczatku w takim ukladnie powinienes wywalic tego linka na ktorej podstonie jestem albo od poczatku dawac 4. a co dyskwalfikuje twoja strone to jak wybieram szkolenia otwarte to strona traci spojnosc i sie rozjezdza do tego stopnia ze pojawia sie na dole suwak przewijania (przynajmniej pod Opera) ta strona rowniez na minus
decu
Cytat(pawel_k @ 2006-01-14 22:48:15)
zle kodowanie polskich znakow (hmm... wlasciwie to brak kodowania), html z epoki kamienia lupanego...

to prawda.. o kodowaniu nie mam pojecia, o html'u malenkie smile.gif
nie jestem webmasterem...

dzieki za uwagi !

gdzie moge dowiedziec sie jak to poprawić ? jest to gdzies na forum?

jak, Waszym zdaniem, dużo czasu i pracy potrzeba na poprawki obu stron (www.strefaszkolen.pl i www.business.strefaszkolen.pl)

moze ktoś z Was miałby ochotę pomoc ? (oczywiscie zapłacę)
Zajec
Po raz kolejny odsyłam do osiołków ;-)

http://osiolki.net/faq/kodowanie

Jeśli nie wymagasz od osoby pomagającej stworzenia nowej grafiki (bo umiem tylko pociąc zrobione przez grafików szabony :-) ) to mogę pomóc.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.