Pomijając to wszytko co jest wyżej napisane chciałem zwrócić uwagę na jeszcze jedną sprawę.
Dlaczego używasz (prawie) wszędzie liczby mnogiej? Np.:
Cytat
Nasze projekty (...)
skorzstania z naszych usług (...)
Jak dla mnie wciskanie userom wizerunku 'firmy w wielkim drapaczu chmur, z dziesiątkami pracowników i prezesem w skurzanym fotelu na najwyższym piętrze..." jest troche żenujące i irytujące. Próbujesz zrobić z ludzi idiotów a raczej mało rozgarnięci ludzie nie szukają webmasterów... Informacja, że jesteście studentami tkwi na jakieś podstronie, niewidoczna, a reszta sprawia wrażenie osobistego portfolia.
Poza tym:
Cytat
Możesz także po prostu zatelefonować na numer podany w dziale kontakt. W obu przypadkach przyjedzie do ciebie nasz przedstawiciel w celu omówienia szczegółów.
Jesteś pewien, że przyjechalbyś z ofertą do mnie do Wrocławia? ...albo szybki kurs do Poznania? Po co obiecujesz coś czego na pewno nie spełnisz?
...jak już piszesz 'ciebie' to raczej z wielkiej litery.
Cytat
Jesteśmy otwarci na wszelkie propozycje. Jesteśmy studentami informatyki i gwarantujemy usługi na poziomie nie gorszym niż "profesjonalne" firmy za nieporównywalnie niższą cenę.
Nie gorszym? Czyli porównywalnym lub lepszym? Naprawdę uważasz, że można powiedzieć, że ta strona jest dobrze i profesjonalnie zrobiona?
I jeszcze jedno... dlaczego profesjonalne napisałeś w cudzysłowiu? To sugeruje, że firmy które za strone biorą kilka tysięcy złotych i zrobią ją naprawdę dobrze, według wszystkich standardów są nic nie warte natomiast Ty zrobisz to o wiele lepiej... co na pewno nie jest prawdą.
Konkurencję i klientów trzeba szanować a takie wciskanie kitu świadczy o braku szacunku i arogancji.