Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] portfolio
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
wojtków.P.
Kolejny projekt w trakcie powstawania:
http://www.wojtkow.webd.pl - Dostępna wersja angielska chwilowo...
Flash na splash'u osadzony zgodnie z XHTML 1.0 kto nie lubi flash'a ma problem smile.gif
Strona główna nie jest zgodna z XHTML'em bo wciąż trwają nad nią prace.
Chodzi mi o obiektywne oceny design'u. Opinii typu "to nadaję się na portfolio bo:" lub analogicznie "nie nadaje się bo:".

Pozdrawiam
Bastion
mnie sie bardzo podoba smile.gif nawet jesli nie jest zgoda ze standardami tongue.gif
crash
Ładne. Jak wszystko we flashu winksmiley.jpg
TomASS
Jak dla mnie to bomba 10/10 może nawet być smile.gif Sądzę jednak, że na www.flashzone.com spotkałbyś się z bardziej konsturkywną krytyką jeśli chodzi o flasha smile.gif
Dex1987
Mnie tez sie podoba... ale mam jedno ale napisy .... daj zwykla czcionke bo te we flashu sa badziewne tongue.gif (takie jakies rozmyte)
wojtków.P.
Strona główna ma tylko elementy flash'a hehe cała nie jest. A wspominam o standardach bo kiedyś właśnie na php.pl przyczepił się ktoś do mnie, że flash nie zgodny z XHTML 1.0 i on ta stronę zlewa smile.gif to teraz piszę
NuLL
Powiem krotko - tez chce takie sad.gif winksmiley.jpg
wojtków.P.
Ten projekt jest na sprzedaż cena do uzgodnienia tongue.gif
revyag
Wizualnie jest świetnie programowo kiepściunio - nie mówię tutaj o flashu.
Mówisz że trwają prace nad tym żeby strona była zgodna z xhtml 1.0, a strona cała na tabelkach.
Wstawienie sobie doctypa xhtml 1.0 transitional i walenie na stronie tabelkami to jak dla mnie zwykłe oszukiwanie snitch.gif i nadużywanie określenia xhtml 1.0, bo niewiele to ma wspólnego z jego założeniami.
Zajec
Cytat(wojtków.P. @ 2006-02-07 21:42:02)
Flash na splash'u osadzony zgodnie z XHTML 1.0 kto nie lubi flash'a ma problem smile.gif

Śmieszne... blink.gif

Nie wpuszczać ludzi bez Flasha "bo nie". mad.gif
Balas
A czemu u mnie nie ma flasha tylko HTML questionmark.gif snitch.gif
wojtków.P.
Cytat
Wizualnie jest świetnie programowo kiepściunio - nie mówię tutaj o flashu.
Mówisz że trwają prace nad tym żeby strona była zgodna z xhtml 1.0, a strona cała na tabelkach.
Wstawienie sobie doctypa xhtml 1.0 transitional i walenie na stronie tabelkami to jak dla mnie zwykłe oszukiwanie snitch.gif i nadużywanie określenia xhtml 1.0, bo niewiele to ma wspólnego z jego założeniami.

No wiesz tongue.gif Programistą to ja nie jestem smile.gif Ja mam zamiar zająć się wyłącznie design'ami, a z czasem nauczyć się języków programowania tak porządnie.
Cytat

Śmieszne. Kiedyś już rozmawialiśmy na temat flash'a skończyło się to zamknięciem przezemnie tematu bo zrobił się off-topic tongue.gif. Wychodzę z założenia, że każdy "normalny" użytkownik posiada Flash'a, a kto go nie ma nie wyświetli niektórych elementów na stronie takich jak formularz kontaktowy czy wyszukiwarka np. Padnie pytanie dlaczego są zrobione we flash'u bo:
Nie podoba mi się wygląd input textów windowsowych dlatego zrobiłem we flash'u.
Cytat
Flash na splash'u osadzony zgodnie z XHTML 1.0 kto nie lubi flash'a ma problem
W moim ostatnim topicu pewien użytkownik polecił mi osadzanie flash'a zgodnie z XHTML 1.0 żeby cytuję "aby ci potem żadne Zajce nie narzekały że widzą czarny pasek" smile.gif więc osadziłem

TOPIC END
kowal1122
bardzo fajoskie smile.gif
9.5/10
tansky
Ładne, przejrzyste, estetyczne i chyba kradzione.
Zajec
Cytat(wojtków.P. @ 2006-02-08 16:16:27)
Cytat

Śmieszne. Kiedyś już rozmawialiśmy na temat flash'a skończyło się to zamknięciem przezemnie tematu bo zrobił się off-topic tongue.gif. Wychodzę z założenia, że każdy "normalny" użytkownik posiada Flash'a, a kto go nie ma nie wyświetli niektórych elementów na stronie takich jak formularz kontaktowy czy wyszukiwarka np.

Tyle, że ja nie przeszedłem nawet przez splash, bo nie dostałem zwykłego, tekstowego odnośnika.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.