Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [layout]Portfolio
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Balas
LINK

Co o tym sadzicie questionmark.gif Prosze o konstruktywna krytyke :}
hwao
ładne przyjemne kolory

Czionka mi sie nie podoba, taka jakas sztuczna.

Pozatym jakie bledzie tlo? biale?
Balas
Jeszcze zobacze :] ale chyba lekki gradient z gory na dol :] albo biale zostanie.
ens0re
Czcionka i w topie ten komputer na minus.
Układ i przejrzystośc na plus.

4-/6
revyag
Wygląda nawet fajnie, choć nie przepadam za fioletowym kolorem smile.gif
Czcionka zdecydowanie za bardzo rozstrzelona, brzydko to wygląda.
Balas
Jak przerobie na HTML'a to moze lepiej czcionka wyjdzie tongue.gif
TomASS
Mnie się podoba na 9/10 ale tak jakoś mdło i blado - przydałoby się troszkę więcej kolorków.
witus
Pierwsze wrażenie dobre smile.gif

Stronka ładna, przejrzysta, estetyczna. Podoba mi się jej układ chociaż te kolory... troche wyszły z mody dry.gif

No i jak na taką profesjonalną firme - to trochę za mało profesjonalny design biggrin.gif

Ogólnie 7+/10
vieri_pl
Nawet ładnie ale ja nie przepadam za fioletem winksmiley.jpg Bardziej wolę ciemnie kolory lecz odpowiedni zbalansowane smile.gif Ale na prawde ładne. Jestem ciekawe jak to będzie wygladać skończone.

Oczywiscie strona zgodna ze standardami tak ?

PS: nie chce oceniać bo sam nie jestem dobrym grafikiem ale 8/10 :]

Pozdrawiam !
Bastion
ja bym lekko zwiekszyl kontrast smile.gif ale ogolnie mi sie podoba
dyktek
ogólnie wszystko wygląda ładnie poza prawą częścią top-u wywaliłbym tego kompa i zmienił ten napis a poza tym jest ok cool.gif
Balas
http://g3-forum.cba.pl/portfolio/ <--- wersja XHTML + troche poprawiony TOP :]

PS. Potrzymajcie troche myszke nad miniaturka, bo zapomnialem wlaczyc kompresje tongue.gif i sie troche wczytuje biggrin.gif:D
ens0re
Jest ok, ale jeszcze zwiększyłbym kontrast oraz ciagle cos mi pusto w topie smile.gif

P.S. W IE i pod Operą jakis biały prostokąt nad topem sie pojawia...
Balas
To nad topem to reklama tongue.gif serwer jest tymczasowy, zeby pokazac :]
TomASS
Tak jak prosiłem - troszkę więcej kolorków bo takie jakieś mdłe. Dziwnie coś drga (najpier białe przez ułamek sekundy a później niebieskie) jak daje kursora nad przyciski start, webdesign itp.... na pierwszą stronę dałbym troszkę więcej informacji. Noi ta "reklama" na górze.
Balas
To nie jest pierwsza strona tylko fragment galerii tongue.gif Bo jakos tak mnie naszło zeby od tego zaczac biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.