Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Website :)
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Lonas
Hej, co myślicie o stronie www.jakar.pl ? smile.gif

Jakiś czas temu już ją robiłem, należy się mała akutalizacja i myśle czy nie zrobić jej bardziej interaktywnej - php mysql smile.gif
Wykrywacz
Jak na kwestie automatów to i tak nie bardzo pstokato:P.

Te boczne belki są brzydkie niewiem, może kwestia że nie lubie tego koloru.

Podczas ładowania podstron zostają te brzydkie 2 pasy i biały środek.
Niewiem jak to jest duże, serv. nie jest najszybszy.
Co jeszcze zobaczyłem stronę do momętu kiedy wskaźnik ładowania pokazał 3%, czekałem 1,5 min ... zamknołem przeglądarkę.

Podejżewam, że to kwestia wielgachnej strony bo siedze na 2Mb łączu.

Tyle odemnie.
trucksweb
strone chyba robil jakis amator tongue.gif
wiele niedociagniec dry.gif np ten obracajacy sie wielki sprzet z gruszka- zdjecie wypadaloby zrobic na statywie bo on skacze a nie obraca sie tongue.gif
3/10
Pigula
jak ja nie lubie flasha mad.gif miaganie, przesuwanie i ciagle odglosy jak na cos najade koszmar. informacji prawie wogole nie ma bo mogle zlozyc zamowienie przez formularz tylko nigdzie nie ma oferty cenowej to tak i tak musze dzwonic do firmy i sie dowiedziec o ceny a jak to juz zrobie to odrazu moge zlozyc zamowienie lepiej byloby wywalic formularz i wsadzic wiecej opisow automatow.
mi strona nawet szybko sie zaladowala wiec Wykrywacz na nie najlepszy moment
jedeny co mi sie podoba: moge wylaczyc muzyke szkoda ze nie da sie efektow dzwiekowych
TomASS
Mi nie za bardzo się podoba loading - te szybo latające strzałki - lepiej jakiś "tradycyjny". Możesz poszykać na http://www.flashroom.com.

Gdzie niegdzie brak polskich znaczków djakrytycznych.

Jak ktoś już tutaj pisał - automat (bokser) nieprzyjemnie skacze podczas obracania.

Ja dałbym aby standardowo ładował się język polski a później można by go zmienić na ang.

Nie za bardzo czaję te błedy, ale może coś one znaczą tongue.gif błędy.

5/10

P.S. Więcej na temat flash to na flashroom lub flashzoone dostaniesz bardziej konstruktywną krytykę
Zajec
Cytat(Pigula @ 2006-03-03 11:22:22)
jak ja nie lubie flasha mad.gif miaganie, przesuwanie i ciagle odglosy jak na cos najade koszmar.

Jak ja lubię czytać takie posty. Od razu człowiekowi się humor poprawia, że tyle denerwujących stron go omija ;-)
sobstel
Cytat(Zajec @ 2006-03-03 19:17:29)
Cytat(Pigula @ 2006-03-03 11:22:22)
jak ja nie lubie flasha mad.gif miaganie, przesuwanie i ciagle odglosy jak na cos najade koszmar.

Jak ja lubię czytać takie posty. Od razu człowiekowi się humor poprawia, że tyle denerwujących stron go omija ;-)

no wlasnie. nic poza czerwonym tle nie widze. czyli zarzut jak mam to brak jakiejkolwiek informacji ze musze sciagnac flasha zeby zobaczyc strone (czego swoją drogą i tak bym nie zrobił, ale warto byłoby wiedzieć, że strona tego wymaga)
spenalzo
Ocena strony ładowania 1/10 bo nie przebrnałem dalej - na 256kbps laczu po minucie mialem 5% - dziekuje.

Ta 1/10 za to że działa winksmiley.jpg
kowal1122
muzyka wnerwiająca a chcac wylaczyć ja musialem dlugo szukać. Zrób jakieś wyraźniejsze to wyłaczanie. PO drugie nie po doba mi się te latajaace cyfry w prawym górnym rogu ekranu.Po trzecie w prawym dolnym menu są grafiki i teksty a jako linki dzialają tylko teksty a powinny też grafiki bo ja klikalem caly czas na grafiki i to mnie wnerwiało. To chyba wszystkie blędy ktore zauważylem.

Ocena końcowa 6/10
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.