Cytat(Vomit @ 2006-03-04 22:51:05)
W ogole ten tekst wyglada jakby byl przetlumaczony za pomoca translate.pl albo jakiegos English Translator 3 ;p
PS. Czy naprawde sadzisz, ze to, ze jako jedyny umiesz robic strony z klasy czyni Cie wyjatkowym? ;p Wydaje mi sie, ze nie, byłbys bardziej popularny i miałbys wieksze uznanie u kolegów gdybys umiał zrobic 1000 kapek.
Uwazam, ze wczesne rozpoczynanie jest dobre, bo w przyszłosci napewno jest łatwiej i szybciej sie to wszystko pojmuje, ale wad jest o wiele wiecej. Komputer mam od niepamietanych przeze mnie czasów... ale NIE GRAŁEM NA NIM! I nie dlatego, ze nie pozwalali mi rodzice, bo oni nigdy mi nie dawali zakazów, ale dlatego, ze mialem naprawde o wiele ciekawsze zajecia. Sport jest jednym z tych zajec, ktorych obecnie brakuje wielu dorosłym osobom. I teraz pomysl: jezeli ty jako 12 latek siedziesz "zapracowany" przed komputerem i nie uprawiasz sportów to co bedzie jak bedziesz mial 30 lat? Wtedy nawet jak bedziesz chcial to nie bedziesz mial na to czasu. Chce przekazac jedno zdanie: korzystaj poki mozesz!. Juz za 6 lat, jak bedziesz mial 18, sport nie bedzie dla twoich kolegow głownym tematem rozmow i nie beda sie oni umawiali o 16 na boisku.
Jestes jeszcze za mały, zeby miec jakies plany na przyszłosc (i bez obrazy: za głupi, sam wiem, ze o takich sprawach nie myslalem jak mialem 12 lat), ale jesli chciałbys swoja przyszłosc zwiazac z informatyka i komputerami, oznaczałoby to, ze sprzedzisz przed komputerem całe swoje zycie.
† na droge ;p
Powiem Ci tak - umiem znakomicie grać w kosza - wszyscy kumple mnie lubią... ale do najbliżeszego kumpla mam 3 km