Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www]http://hooomor.glt.pl
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Predator446
Zapraszam na http://hooomor.glt.pl i prosze o opinie.
kowal1122
troche głupie kolory ale tak to stronka spoko 3/10
Vogel
koszmar. od strony graficznej jak i HTMLa... po prostu nei ma co oceniac.
Chinczyk
Tragedia.
huntercs
Istny powrót do korzeni laugh.gif
oceny brak ohmy.gif
Fuzja
Cytat
<!-- Nie kopiować  -->

A kto by chciał kopiować coś takiego?
Cytat
<br><br><br><br><br><br><br><br><br><br>

Jednym słowem PORAŻKA
spenalzo
Ja mam tylko jedno, bardzo ważne pytanie: czy jesteś daltonistą?
matrach
Ocena:
- 2 kolory znasz?
-
Cytat(w3 validator)
Failed validation, 35 errors
This page is not Valid (no Doctype found)!

- do ptk 2. <font>, 10 * <br> na końcu <td>, WIELKIE LITERY W ZNACZNIKACH, doctype zjadłeś
- stat4u
- darmowa księga gości
- twój banner (napewno go wstawie tongue.gif)

+ pajacyk tongue.gif

Ocena łączna:
-5/10

I jeszcze podałeś adres aliasu który tworzy ramke
Mogłeś dać http://clanrod.ovh.org/
mike
Uwaga przyszli oceniającyexclamation.gif!
Kliknięcie w link, może spowodować trwałe uszkodzenie wzroku.

1. "Oczojebny" dobór kolorów
2. Ramki w HTMLu. Na Boga. Po co?
3. <table><tr><td>Straszny</td><td>styl</td><td>kodowania</td></tr></table>

1. Odwaga.

Przyszła praca na pewno zaoowocuje. Początki bywają ciężkie. Proponuję podszkolić się z XHTML/CSS
Jeśłi będzie Ci ciężko zmajstrować jakąś grafikę, skorzystaj z gotowych, to żaden wstyd, nie ma ludzi potrafiących wszystko.
rbart
Aż mi się żal troszkę zrobiło że większość tak jadzie po predatorz'e446

Prawda jest taka że stronka faktycznie jest słaba a ty się nazbyt pośpieszyłeś dając stronkę do oceny na tym forum. Od czegoś trzeba zacząć ale na tym forum większość ma już całkiem ładny "dorobek twórczy" więc nie dziw się że nie będą bili oklasków.

Nie bierz komentaży do siebie tylko weź się za siebie i potraktuj je jako motywację do pracy i za jakiś czas pokaż postępy a wtedy zobaczysz jak przyjazne potrfi być to forum.

Ale jest jeszcze coś innego oczym nikt jeszcze nie wspomniał a co mnie zabolało najbardziej. Wracam do swojego pierwszego wygranego konkursu ogólnopolskiego na stronę internetową a oto punktacja 20% punktuw można było dostać za szate graficzną oraz poprawność kodu. Natomiast posostałe 80% to merytoryka i tutaj wcale nie okazałeś się lepszy niż w pierwszej części. Kilka filmów i mp3 ściągnietych z net'a to trochę zamało.

edit: poprawiłem literówki
angerthor
rbart ma całowitą rację, strona www to nie tylko design, co z tego, że layout jest full wypas, jak treści brak ? Czy internauta odwiedza stronę po to, aby wygłaszać peany na cześć wspaniałej grafy ? Zawsze trzeba się skupić na merytoryce, chyba, że tworzysz strony zawodowo, i masz zlecenia na design.

Część merytoryczna : 2-/10

Teraz część graficzno-techniczna:

Jeżeli sam tworzyłeś skrypty php, to ładnie, widze, że licznik online działa, dodawanie komentarzy również. Co do kodu html: tragedia. Co do grafiki tragedia:
-> kolory od których można dostać epilepsji
-> beznadziejny font
-> beznadziejne obramowania

Ocena : 1+ / 10
LBO
Cytat
Kliknięcie w link, może spowodować trwałe uszkodzenie wzroku.

uch, dzięki mike. Nakryłem monitor prześcieradłem, za wczasu, i efekt sie zniwelował... ale tylko nieznacznie. tongue.gif

A stronka? Minusy:
1. Po co frame z jednej ramki tylko?
2. Kolory ciut jaskrawe. Dobrze, że przynajmniej czcionka jest czarna. Dodatkowo autor oszczędził Nam BLINK i MARQUEE.
3. Brak zgodności z jakimkolwiek standardem (gdzie deklaracja?).
4. Do wszystkiego (czyt, layout) TABLE... chociaż to można podpiąć pod punkt 3.
5. Po skrypty bookmarkowania i dodawania do startowej. Jak ktokolwiek tongue.gif będzie to chciał zrobić - to zrobi.
6. Osobiście nie lubie darmowych zewnętrznych skryptów (Stat4U itp.).
7. Baner nieciekawy, dodatkowo nic nie wnosi np. jak się oficjalnie nazywa ta stronka (Przypadkiem nie hooomor.glt.pl lub hooomor?).
8. Mało treści, ale licze, że masz już.
9. Może to tylko ja, ale uważam, że kodzik powinien być zawsze porządnie sformatowany i czytelny.

Do plusów: dodam tylko poparcie, z Twojej strony, dla akcji pajacyk.pl.
event
Jestem nowy... chcialem wystawic swoje ostatnie dzielo ... ale chyba zbyt bardzo boję się ostrej krytki... tongue.gif poczekam aż skończe... chociarz nie wiem czy to pomorze tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.