Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [strona] www.lego.yoyo.pl
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
witus
Witam!
Zapraszam wszystkich na www.lego.yoyo.pl
Portal zajmuje się zrzeszaniem młodych fanów Lego!
Pozdrawiam i czekam na opinię.
nospor
ja tylko w kwestii formalnej:
1) prosisz o ocenę forum. tutaj nie oceniamy forów oaprtych na gotowych skryptach i bez wlasnej skórki. usun prosbe oceny forum, albo temat zostanie zamkniety
2) no i dorób klikalny link
Fuzja
Logo w porządku
mnie trochę czerwień razi biggrin.gif
przestarzale znaczniki <font>
tabelki
Cytat
This page is not Valid HTML 4.01 Transitional!

18 błędów
a walidacja xhtml
89 smile.gif
Cytat
Wszystkie prawa zastrzeżone. Empire of Lego™

Nie ma takiej marki handlowej Empire of Lego winksmiley.jpg
witus
Błędy głównie są gdy podaje linki do bezpośredniego newsa. Nie wiem po co ten głupi w3c org validuje mi linki...
Fuzja
a i jeszcze ten glupi suwak przy newsach.. blee smile.gif
Zajec
Cytat(witus @ 2006-05-01 13:29:36)
Błędy głównie są gdy podaje linki do bezpośredniego newsa. Nie wiem po co ten głupi w3c org validuje mi linki...
Bo jesteś głupi i używasz zastrzeżonego znaku rozpoczynającego zapis encji &.
Cytat(osiolki.net)
Wszystkie znaki "&" w adresach muszą być zamienione na "&amp;". Odnośniki są także treścią HTML i jako takie muszą być w nim napisane. Jest to konieczne, aby uniknąć mylenia się parametrów w odnośnikach ze znakami specjalnymi (encjami) HTML (np. gdyby odnośnik miał zawierać parametry nazwane nbsp, amp, pound, itp.).

Szkoda, że strona niewykonana w XHTML. Serwujesz mi dziesiątki linii zbędnego kodu i jeszcze opierasz jego działanie o włącznie JavaScript po stronie klienta.
kowal1122
stronka spoko.. na piewszy zut oka troche odstarsza ale tak to bardzo mi się spodobała.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.