Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [layout]Szarobrązowy skinek
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
.radex
Właśnie niedawno skończyłem robić theme. Ma taki szarobrązowy kolor...
Skiiiin
Jest to mój pierwszy dobry skin, więc chcaiłbym abyście go ocenili. Z góry dzięki za ocenę i komentarze
Vogel
zmartwię Cię zarówno wizualnie jak i od strony HTML jest to fatalne.

wizualnie ma kolor rzadkiej kupy do tego brak jakiejkolwiek spojnosci,. mysli przewodniej czy wrecz _minimum_ pomyslu. wybacz, ale kilka ramek i brzydki top to nie "projekt". ba. to nawet nie jest szkic, tylko cos co od razu powinno wyladowac w koszu...
.radex
No tak, błędy w kodzie się poprawi, kolor można zmienić, logo jest tylko narazie, ale nie rozumiem tego że to nie jest nawet szkic
strife
Minusy
  • Brak wyróżnienia dla linków, tekst niczym się od nich nie różni
  • Brzydkie logo strony, powinno być też mniejsze ( height )
  • Środek strony wychodzi, poza obszar nagłówka ( MMORPG )
  • Czczionka w stopce powinna być mniejsza
  • Brak !DOCTYPE
  • Kod na tabelkach
  • Brak walidacji
Plusy
  • Pomysł ?

Generalnie myślę, że powinieneś jeszcze popracować i "dopieścić" ten szablon, aby był naprawdę dobrze i profesjonalnie wykonany winksmiley.jpg To Tyle.
.radex
Brak wyróżnienia dla linków, tekst niczym się od nich nie różni - dopiero po najechaniu tongue.gif poprawi się
Brzydkie logo strony, powinno być też mniejsze ( height ) - jak już mówiłem logo było szybko zrobione i raczej będzie miejsze(chociaż czy ja wiem...)
Środek strony wychodzi, poza obszar nagłówka ( MMORPG ) - zapomniałem że przez obszar pomiędzy tabelami logo powinno być szersze
Czczionka w stopce powinna być mniejsza - tak? mi to nie przeszkadza ale zmiejsze
Brak !DOCTYPE - to tylko mały problem
Kod na tabelkach - tzn?
Brak walidacji - tzn? tongue.gif
strife
Cytat
Brak wyróżnienia dla linków, tekst niczym się od nich nie różni - dopiero po najechaniu tongue.gif

Mój błąd poprawię sie Brak wyraźnego wyróżnienia dla linków tongue.gif Miałem na myśli to, że linki wyglądają tak samo jak tekst przez co nie można odróżnić linku od tekstu, dopiero po najechaniu co wg. mnie jest złą koncepcją tongue.gif

Cytat
Czczionka w stopce powinna być mniejsza - tak?
tak tongue.gif

Cytat
Brak !DOCTYPE - to tylko mały problem
Niby mały problem, ale ma duże znaczenie :]

Cytat
Kod na tabelkach - tzn?
http://osiolki.net/tabelki/

Cytat
Brak walidacji - tzn? tongue.gif
http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%...jalnyprojekt%2F

Zobacz również:
Kurs XHTML

Pozdrawiam winksmiley.jpg
TomASS
[pomysł] : [0/0] - nie ma co tutaj oceniać
[layout] : [2/10] - podoba mi się tło, jednak to za mało na powalenie z nóg
[kolory] : [4/10] - nic nadzwyczajnego i do tego ta różowa reklama :/
[logo] : [0/0] - brak loga
[kod] : klapa - 5 tabelek na taką stronę?
[funkcjonalność] : [0/0] - co tutaj oceniać?
[RAZEM] : [2/10] - tak na dobrą zachętę smile.gif
.radex
temat można zamknąć, dzięki za komentarze, ale to był mój pierwszy skin i teraz mam leprzy pomysł biggrin.gif
vieri_pl
Cytat(radex_p @ 2006-05-06 07:56:25)
temat można zamknąć, dzięki za komentarze, ale to był mój pierwszy skin i teraz mam leprzy pomysł biggrin.gif

Fajnie że masz pomysł, ja mam tyle pomysłów, a wielu zrealizować nie mogę sad.gif

Ja jeszcze nie oceniałem... dałbym 3/10 smile.gif Nie przejmuj się będzie lepiej.
event
A ja dam [5/10] bo jak pierwszy to pierwszy tongue.gif . I dla tego że też grafika u mnie leży biggrin.gif
Vogel
Cytat(event @ 2006-05-06 21:13:44)
A ja dam [5/10] bo jak pierwszy to pierwszy tongue.gif . I dla tego że też grafika u mnie leży biggrin.gif

jedno i drugie nie przemawia do mnei jako argument.

a czemu szkicem to nawet nie jest? bo szkic wymaga pomyslu, ktorego tu brak.

0/10, do kosza, i duzo rysowac.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.